Crònica rosa

Adeu al 2023 i... a punt ja per al 2024

L’any en què va desaparèixer ‘Sálvame’ està a punt d’expirar. Però la vida segueix. ¿Què ens oferirà l’any que ve? Tant de bo que moltes exclusives i molt salseig.

Adeu al 2023 i...  a punt  ja per  al 2024

Laura Fa

2
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

El 2023 ha sigut un any diferent per a la premsa del cor. La desaparició de Sálvame (Telecinco) ha marcat un abans i un després. Però la vida segueix i, mentre esperem que Bertín Osborne sigui pare per sisena vegada, repassarem què ha passat aquest any i què ens espera el que ve.

I sí, Gabriela Guillén, exparella de Bertín Osborne, té data per donar a llum la nit de final d’any. El cos humà no és una màquina, així que mentre publiquem aquestes línies, qui sap, potser la Gabriela ja té les primeres contraccions. El seu part, si es produeix el 31, serà l’última notícia bomba del cor. Bé, no. Ho serà el vestit de la Pedroche. Les Mamarazzis som unes innocents i ens vam creure que s’havia filtrat una fotografia de com aniria vestida la presentadora. Pedroche semblava un contenidor per al vidre. I la innocentada era això, una campanya per incentivar el reciclatge. ¡Quina bona idea! Un punt per a ella.

Qui ha tingut un final d’any amb explosions ha sigut la família reial. L’aparició de Jaime del Burgo confessant el seu suposat rotllet amb la reina Letizia sí que ens ha agafat per sorpresa. Com serà de misògina la situació que poc ens ha importat a tots si la notícia era certa o no. Del Burgo ha quedat com un acomplexat amb ganes de venjança i afany de protagonisme. Pitjor ho ha tingut Frederic de Dinamarca, a qui fa unes setmana van agafar amb nocturnitat i traïdoria sortint del pis de Genoveva Casanova. Això sí que ha deixat tocat el seu matrimoni, encara que es passegin aquests dies per Austràlia agafadets de la mà.

No podem deixar d’esmentar com una cosa extraordinària d’aquest 2023 l’adquisició de la filla-neta d’Ana Obregón. Mai un cas d’explotació reproductiva havia generat tant debat. I el que generarà. Ens ve un 2024 ple d’exclusives amb l’Anasandrita. Que si el primer aniversari de la nena, la primera vegada que digui pare, el primer bany a Mallorca. ¡Quina llastimeta!

Notícies relacionades

¿I què ens espera aquest 2024? A part de la contínua facturació de l’Obregón, sabem que Ana Boyer serà mare per tercera vegada. Aquesta nova criatura també arribarà amb una exclusiva sota del braç, com mana la tradició Preysler. Però no serà l’única maternitat prevista. Gloria Camila tindrà el seu primer fill aquest 2024. Ah no, que això era una innocentada. Doncs noia, quin mal gust. Amb això no s’hi juga. La fertilitat no és un joc, no és divertit, genera molt patiment. Està a l’altura de fer broma amb la mort d’algú. Un punt negatiu per a tu i per al teu nòvio. ¡De pena!

No som pitonisses però sembla que hi haurà idil·li aquest nou any. Les xarxes socials parlen d’una possible relació entre Nagore Robles i Carla Flila. Els stalkers professionals ens han avisat de coincidències molt sospitoses. Però només són això, sospites. Les mateixes que tenim sobre la crisi entre Pilar Rubio i Sergio Ramos. Bé, en aquest cas no són només sospites. Les informacions apunten que l’any que ve, potser, serà l’últim que passin com a parella. Tant de bo el 2024 ens regali molts rotllets, molts naixements, moltes exclusives i molts salsejos. ¡Bon any.