Mor Vicenç Fontestad, bateria de Ja T’ho Diré

@OBESES

1
Es llegeix en minuts

El bateria de la banda menorquina Ja T’ho Diré i mànager del grup Obeses, Vicenç Fontestad (1957-2023), ha mort. «Ens ha deixat una de les millors persones que he conegut mai», ha escrit el cantant d’Obeses, Arnau Tordera, a la xarxa social X. De fet, el grup Obeses ha destacat que va ser «el millor representant» que podien haver imaginat. El músic també va ser bateria de l’Orquestra Sifasol i de l’Orquestra Aquarel·la de Girona, han ressaltat des de la revista ‘Enderrock’.

Notícies relacionades

El grup Obeses ha recordat que van conèixer ‘Sente’ (Vicenç Fontestad) el 2013 després de publicar el seu segon disc ‘Zel’. «Era un moment fràgil per a Obeses perquè no teníem un rumb definit i el projecte estava sumit en una incertesa general. Sente va aparèixer en el moment precís per redreçar la nostra carrera i projectar-la pel camí que, encara avui i gràcies a ell, estem traçant».

Des del grup recorden que Fontestad va creure fermament en el seu projecte des del moment en què el van conèixer, van fer la primera reunió i va assumir el ‘management’ de la banda. «Va ser el millor representant que podíem haver imaginat», assenyalen. Així mateix, van ressaltar que era «l’esperança i la demostració permanent que, fins i tot en un sector tan aspre i corromput com el de la música, hi havia espai per al bon tracte, el respecte, l’educació i una elegància inaudita».