El Mago Pop torna a Barcelona

Emilio Madrid

1
Es llegeix en minuts
Judith Pardo
Judith Pardo

Directora acadèmica del postgrau de distribució audiovisual UOC-Filmin

ver +

El Mago Pop torna a Barcelona amb el seu nou xou. Després de la seva incursió per la capital del teatre, l’il·lusionista europeu més taquiller del món torna al Teatre Victòria amb l’espectacle que va sorprendre Nova York.

La seva presentació de ‘Nada es impossible’ a la ciutat americana va recaptar gairebé 2,5 milions d’euros en una setmana, superant obres com ‘El Rei Lleó’, ‘Hamilton’ i ‘Funny Girl’. Aquestes xifres el van convertir en l’espectacle de màgia unipersonal que més ha recaptat en la història de Broadway.

Antonio Díaz va abandonar la meca del teatre amb bones crítiques i un desig: tornar a Barcelona. «A l’octubre vull estar actuant a la meva ciutat. Em fa molta il·lusió». Així ho detallava fa uns mesos en una entrevista amb El Periódico. «En el futur m’agradaria estar dos mesos a Barcelona, el Teatre Victòria és un projecte de vida».

Notícies relacionades

El xou estarà a Barcelona des del 25 d’octubre fins al 7 de gener del 2024. Les entrades es poden aconseguir des de la pàgina web d’El Mago Pop i els preus oscil·len entre els 30 i 80 euros en funció dels seients.

Antonio Díaz proposa un xou amb il·lusions inèdites, jocs mai vistos i una posada en escena d’última generació que porta a l’espectador en un viatge ple d’emoció i sorpreses.