Referent a la Costa Brava

El festival de Cap Roig tanca la seva última edició amb amb 53.025 espectadors

El festival de Cap Roig tanca la seva última edició amb amb 53.025 espectadors

EFE / Siu Wu

2
Es llegeix en minuts
Alba Giraldo
Alba Giraldo

Redactora

ver +

El festival de Cap Roig ha tancat la seva 23a edició amb 53.025 espectadors i un índex d’ocupació del 94%. L’encarregat de posar el punt final a l’última entrega de l’esdeveniment del grup Clipper’s dissabte passat va ser David Bisbal, amb la celebració dels seus 20 anys de carrera amb la gira ‘Me siento vivo tour’. La cita musical de referència a la Costa Brava continua consolidant el seu èxit i ja treballa en la programació de l’edició del pròxim estiu.

Un total de 12 concerts, de les 23 actuacions que hi havia programades entre el 14 de juliol i aquest cap de setmana, van aconseguir esgotar totes les entrades. Pels Jardins de Cap Roig, a Calella de Palafrugell, han passat artistes de la talla de Rod Stewart, Ara Malikian, Sebastián Yatra, Norah Jones, Pablo López, Mika, Pablo Alborán, Simply Red, Silvia Pérez Cruz, Lola Indigo, Els Catarres, Luz Casal, Manuel Carrasco, Vanesa Martín i Juan Diego Flórez, entre molts d’altres.

«Qualitat artística»

El president del grup Clipper’s i director del Cap Roig Festival, Juli Guiu, ha destacat a través d’un comunicat que les diferents propostes han sigut rebudes «de nou amb confiança per part del públic» i ha posat en relleu el fet d’haver aconseguit un índex d’ocupació del 94% durant «23 nits extraordinàries junt amb algunes de les estrelles nacionals i internacionals més destacades del moment».

Per la seva part, la directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank, Maria Lluísa Martínez Gistau, ha destacat «la gran qualitat artística i l’èxit d’assistència d’aquesta edició del Cap Roig Festival, que el consoliden com una de les cites culturals més rellevants de l’estiu». «Un any més, el festival ha complert el seu objectiu de dinamitzar la cultura i l’economia del Baix Empordà», ha apuntat.

Propostes diferents

Aquesta edició de l’esdeveniment estival ha comptat amb la proposta culinària dels germans Torres, que van crear i van dissenyar un menú exclusiu per al restaurant del festival i, com a novetat, van oferir la possibilitat de degustar un sopar en format còctel en una de les terrasses del jardí.

Notícies relacionades

El festival de Cap Roig ha tornat a apostar per una nit solidària en la seva programació; en aquesta ocasió, a càrrec de Vanesa Martín. Una part de la recaptació del seu concert es destinarà a un projecte de l’Associació POTS, una entitat sense ànim de lucre que treballa amb l’objectiu de crear i impulsar projectes d’activitat física, esport i oci per a col·lectius en risc d’exclusió social del Baix Empordà i de la província de Girona.

El cartell d’aquesta edició també ha comptat amb el Cap Roig Mini, la iniciativa de programació infantil i familiar del festival. Aquest any, Dàmaris Gelabert i De Simba a Kiara, el tribut al Rei Lleó, van oferir espectacles per als més petits.