Llibertat d’expressió

Shakira revela que la van pressionar per no treure la seva ‘Session’ amb Bizarrap: «No treballo per a les Nacions Unides»

Shakira revela que la van pressionar per no treure la seva ‘Session’ amb Bizarrap: «No treballo per a les Nacions Unides»
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 2023 va començar amb Shakira batent tots els rècords possibles amb l’estrena de la seva sessió amb el productor argentí Bizarrap. La cançó, amb una lletra carregada de missatges dirigits a la seva exparella, Gerard Piqué, i que acumula gairebé 600 milions de visualitzacions a YouTube des que va sortir a la llum, va ser tot un fenomen a les xarxes, on usuaris d’arreu del món no donaven crèdit al contemplar l’explicitud dels versos de l’artista colombiana.

Ara, mig any més tard, la de Barranquilla ha revelat en una entrevista per a ‘Primer Impacto’ que el seu equip de treball es va oposar al llançament d’aquesta BZRP Music Sessions #53: «No vaig pensar que seria tan emblemàtica. Molta gent del meu al voltant, del meu equip, em deia: ‘No, no trauràs aquesta cançó, Shakira. Has de canviar la lletra’, però jo no treballo per a les Nacions Unides ni soc una funcionària pública. Jo soc una artista i m’he d’expressar», ha afirmat abans de defensar que «aquesta llibertat d’expressió és innegociable».

Nou capítol

Notícies relacionades

Les declaracions de Shakira coincideixen amb l’auge dels rumors sobre una possible relació amb el pilot Lewis Hamilton. La colombiana i el britànic s’han convertit en inseparables en les últimes setmanes, durant les quals se l’ha pogut veure als grans premis de Miami (on viu ara), Barcelona i Silverstone.

A més, els bons resultats de l’heptacampió del món de fórmula 1 a Espanya i a la Gran Bretanya van ser celebrats amb un sopar al restaurant Parco i una festa al club Tape London, respectivament.