Dimecres a Montjuïc

La ‘playlist’ de Harry Styles a Barcelona: un concert per lluir ‘Harry’s house’

La ‘playlist’ de Harry Styles a Barcelona: un concert per lluir ‘Harry’s house’

EPC / JORDI CORTINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Harry Styles arriba a Barcelona aquest dimecres, 12 de juliol. L’artista britànic, autor de la cançó supervendes ‘As it was’, omplirà l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb la gira ‘Love on tour’ dos dies abans d’aterrar a Madrid. L’exmembre de la ‘boy band’ One Direction, de 29 anys, presenta el seu tercer àlbum en solitari, l’aclamat ‘Harry’s house’.

Notícies relacionades

Així, Harry Styles, sens dubte un dels artistes del moment, arriba a Espanya després d’actuar al Regne Unit, Països Baixos, Alemanya, Àustria... On ha lluït un repertori compacte i amb molt poques variacions. A Barcelona actuarà, per cert, després de les britàniques Wet Leg, que tocaran a l’Estadi Olímpic com a banda convidada (a les 20.30 hores comença el seu concert) després del seu debut a Barcelona per al Primavera Sound de 2022.

Pel que sembla fins ara, Harry Styles desplega una vintena de cançons durant els seus concerts i repassa gairebé al complet el seu últim disc. Evidentment, no falten la citada ‘As it was’, normalment molt a prop del tancament (el punt final sembla sempre guardat per a ‘Kiwi’, del seu primer disc), ‘Satellite’ i ‘Late night talking’. Molt pocs temes de ‘Harry’s house’ queden fora de la seva ‘playlist’. Però també són clàssics ‘Watermelon sugar’ i ‘Sign of times’ (del seu àlbum debut, ‘Harry Styles’, 2017) i ‘Light’s up’, de ‘Fine Line’ (2019), entre altres temes.