A Zuric

Federer es cola en un concert de Coldplay

Djokovic: «L’amistat amb Nadal o Federer va ser impossible»

Coldplay i el fenomen TikTok, el combo perfecte per a l’èxit

Federer es cola en un concert de Coldplay

Roger Federer

1
Es llegeix en minuts
EFE

El suís Roger Federer, que no viatjarà a Wimbledon per primera vegada en més de dues dècades, va aparèixer per sorpresa en un concert de Coldplay per interpretar una cançó amb el grup britànic. Federer, retirat des de finals de l’any passat, va pujar a l’escenari a Zuric (Suïssa), al costat de Chris Martin i els seus per interpretar el tema ‘Don’t panic’, de l’àlbum ‘Parachutes’.

L’helvètic va estar acompanyat per la seva dona, Mirka, al ‘backstage’ del concert, on es va fotografiar amb els membres de la banda britànica, que estan de gira pel seu últim disc ‘Music of the Spheres’.

Notícies relacionades

Aquesta és l’última aparició pública de Federer, que en els últims dies es va deixar caure per Halle, per rebre un homenatge d’un torneig que ha guanyat en deu ocasions, i per Londres, on va inaugurar un parell de pistes de tennis i va pilotejar amb la princesa de Gal·les.

Aquest any es compleixen vint anys de la primera victòria del de Basilea a Wimbledon, contra l’australià Mark Philippousis, i Novak Djokovic pot igualar el seu registre de deu títols a l’All England Club.