Música

Miguel Costas, ex de Siniestro Total: «Vaig estar a punt de dinyar-la»

Miguel Costas, ex de Siniestro Total: «Vaig estar a punt de dinyar-la»
2
Es llegeix en minuts

«Vaig estar a punt de dinyar-la per una infecció que no saben d’on ve. Pels pèls. Estic amb assistència mèdica cada dia i diversos problemes més derivats de la infecció, no està curada». Així s’ha expressat aquest divendres al seu compte de Twitter (@MIGUELCOSTAS) el cantant i músic de Vigo Miguel Costas, que ha compartit amb els seus seguidors diverses cançons de la seva etapa a Siniestro Total, Aerolíneas Federales, Los Feliz i en solitari.

«Una infecció a la cama gairebé em porta a l’altre barri», va assegurar. «Com que no sé si arribaré al pròxim semestre dono la tabarra amb les meves cançons (...) Seguiré si puc, però necessito deixar un llegat en la música (...) Segueixo de moment, per això vull que escolteu les cançons que no coneix ningú», va tuitejar.

Recent guanyador de la Medalla Castelao com a membre fundador de Siniestro Total, Miguel Costas va preocupar aquest divendres els seus seguidors gallecs a l’explicar la seva malaltia, que encara no està curada. «No puc amb els ous, vaig sortir de l’hospital ahir [dijous], vaig estar a punt de dinyar-la», va comentar. «Estic convalescent. Cada dia a partir d’avui publicaré cançons, tinc pocs seguidors. M’importa la vostra opinió. En el dia d’avui algunes serien impublicables. Demano un retuit a les que us agradin, gràcies», va afegir en un altre dels tuits.

Notícies relacionades

La notícia va suscitar la lògica reacció de suport de molts dels seus fans, que li van preguntar pel seu estat de salut, li van desitjar una ràpida recuperació i li van pregar que es cuidés. «Jo em cuido, però la malaltia és la que és», va contestar, i va voler tranquil·litzar i donar les gràcies al respectable: «Hi ha Costas per a estona, gràcies, amics, per tot».

L’autodefinit com a «millor cantant del món» va assenyalar que la seva millor cançó és «Por el mar», de la seva etapa en solitari, i «Vamos», també en solitari, el tema que més li agrada tocar. També va revelar que va compondre «Elefantes rosas», de Sinistre Total, en mitja hora, i que «Lejos del mar», d’Aerolíneas Federales, és la cançó que més estima.