La gran cita del Fòrum

Primavera Sound 2023: els concerts que es podran veure pel canal de Twitch d’Amazon Music

  • Guia de festivals d’estiu a BCN i Catalunya: grups, dates i preus

  • Primavera Sound 2023: 10 concerts que no t’hauries de perdre si vas al festival

  • ¿A què va la gent a un festival de música?

Primavera Sound 2023: els concerts que es podran veure pel canal de Twitch d’Amazon Music

JORDI BORRÀS / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amazon Music és una de les noves companyies que han entrat en el conglomerat de patrocinadors del Primavera Sound per a l’edició del 2023. El macrofestival barceloní, que aquest dimecres va celebrar la tradicional primera jornada gratuïta (prèvia inscripció a través d’una app), arrenca ja definitivament avui amb els tres llargs dies de música al Parc del Fòrum. S’hi esperen entre 70.000 i 80.000 persones per jornada.

Notícies relacionades

No obstant, aquest any com a novetat també es podran seguir alguns dels seus concerts des de fora del recinte a través de ‘streaming’. És una de les potes de l’acord del Primavera Sound amb Amazon Music (hi ha un escenari del festival que porta el nom de la companyia), que retransmetrà des del seu canal de Twitch algunes de les actuacions de cada un dels tres dies. L’‘streaming’ també estarà disponible a la pàgina web del festival.

Començaran l’emissió cada dia a les 19.30 hores i es podran seguir una trentena de concerts. En la llista d’actuacions en ‘streaming’ hi ha les de Depeche Mode, Blur, New Order, Skrillex, The War on Drugs, Perfum, Måneskin, Christine and the Queens, Arlo Parks, The Moldy Peaches, Sparks, Cavetown i Wednesday, entre d’altres.