Aliança comercial

El Mago Pop solcarà el cel amb LEVEL

  • El Mago Pop adquireix un teatre als Estats Units

  • El Mago Pop: «Els mags som molt friquis»

El Mago Pop solcarà el cel amb LEVEL

JOSEP GARCIA

2
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

El Mago Pop solcarà el cel entre Barcelona i Nova York en el nou avió que LEVEL, companyia oficial de l’aterratge de l’il·lusionista als EUA, ha decorat amb una imatge gegant de l’il·lusionista català. És la primera vegada que un mag aconsegueix una cosa així. L’estratègia comercial permetrà publicitar l’il·lusionista català Antonio Díaz, nom real del Mago Pop, que ja prepara el seu desembarcament a Broadway, on actuarà aquest agost a l’emblemàtic Ethel Barrymore Theatre amb la versió anglesa de‘Nada es imposible’. Fa anys que el xou triomfa al Teatre Victòria de Barcelona, adquirit pel mag. Més de 2,8 milions de persones l’han vist ja des de la seva estrena.

«És un privilegi ser en aquesta aliança amb LEVEL. És un avió molt gran. L’aventura americana és un desafiament impressionant. Fa 30 anys, des de David Copperfield, que no hi ha un mag en solitari actuant a Broadway», ha dit Díaz a l’entrada de la porta D19. Molt a prop s’ha aturat el seu avió, decorat al fuselatge amb una imatge de còmic del Mago Pop que utilitza en el seu espectacle junt amb les lletres en majúscula ‘EL MAGO POP’ i la frase ‘Discover the master of the impossible’. El timó de cua portava una foto de l’il·lusionista amb el seu nom artístic a sota. Molts passatgers presents a l’àrea s’hi van quedar per veure el mag i van treure el mòbil per filmar-lo.

Sense truc

Cada vegada que Díaz convoca la premsa sorprèn amb una cosa nova. En l’última va anunciar la compra d’un teatre a Branson, Missouri, de 2.800 butaques. Serà el seu centre d’operacions als Estats Units. Allà també farà el seu xou entre l’1 de juny i el 15 de juliol abans d’anar a Broadway.

No és estrany que al convocar els periodistes a l’aeroport més d’un es preguntés si s’hauria comprat un avió. Per ara només apareix en un de LEVEL, companyia ‘low-cost’ amb vols directes entre Barcelona i Nova York, que mantindrà la imatge fins al setembre.

L’avió, un Airbus A330-220 amb la imatge vinilada del Mago Pop, ha arribat a l’aeroport passades les 12.00 del migdia a la T1 de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat. L’il·lusionista i part del seu equip han partit aquest mateix dijous rumb a Nova York per preparar les seves actuacions a Broadway, on el seu espectacle recalarà entre el 17 i el 27 d’agost.

Notícies relacionades

Fins al setembre els passatgers de LEVEL que volin a Nova York ho faran en aquest avió customitzat amb la imatge del Mago Pop, ha explicat Lucía Adrover, directora comercial de LEVEL. L’avió també té detalls de l’il·lusionista al seu interior. Els capçals dels seients també porten la imatge del Mago Pop.

LEVEL va néixer fa sis anys a Barcelona i s’ha consolidat en vols de llarg recorregut sense escales. Un de cada cinc avions que surten a destinacions llunyanes és de LEVEL. «Avui celebrem la incorporació d’un cinquè avió a la nostra flota, després de triplicar-la en aquests sis anys. Una companyia establerta aquí que vola de gener a desembre sense escales a Amèrica des de Barcelona», ha destacat Adrover.

Temes:

Màgia