Festa musical

Sharonne animarà la gala d’Eurovisió al Teatre Condal

  • Eurovisió 2023: última hora de la segona semifinal i final, en directe

  • Sis coses de Blanca Paloma, representant d’Espanya a Eurovisió 2023

  • Els grans favorits per guanyar Eurovisió 2023

  • La drag vallesana actuarà amb el Barcelona Gay Man’s Chorus abans del festival que es projectarà en pantalla gegant

Sharonne animarà la gala d’Eurovisió al Teatre Condal
1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

Eurovisió s’ha convertit en un fenomen que Daniel Anglès, director del Teatre Condal, convida a disfrutar al Paral.lel amb un espectacle que inclou molt més. La drag vallesana Sharonne, acompanyada del Barcelona Gay Man’s Chorus (BGMC) dirigit per Gerard Ibáñez, serà l’encarregada d’obrir la vetllada i animar la gala. Ella, que va participar al Benidorm Fest amb ‘Aire’ i va guanyar la segona temporada de Drag Race España, lluirà el seu talent en un xou que acabarà just a temps per poder prendre alguna cosa abans de disfrutar de la gala eurovisiva projectada en una immensa pantalla i amb el millor so. Al descans, el bar servirà un menú especial amb picades d’ullet al festival de la cançó preparat pel xef valencià Ximo Gramage. Serà tota una festa i ja queden poques entrades, indiquen des del teatre, entusiasmats amb la resposta del públic que des del Condal animarà Blanca Paloma, representant d’Espanya amb ‘Eaea’.

Aquesta setmana la música és la protagonista al Condal, on tant les artistes convidades com el BGMC col·laboren en els espectacles per ajudar l’ONG Casal dels Infants. Cada dia una cantant diferent ha actuat amb aquest singular cor, la desinhibida formació coral LGTBIQ+ més nombrosa d’Espanya, que ha gravat el disc ‘We have a voice’.

Notícies relacionades

Dimecres van cantar amb la vocalista gaditana Natalia, que ha fet un llarg camí des que va ser seleccionada per entrar en la primera edició d’‘Operación Triunfo’. Dijous s’hi va unir Soraya, especialista en pop i ball que també va participar a ‘OT’ i el 2009 va representar Espanya al Festival d’Eurovisió, amb el tema ‘La noche es para mí’. Sens dubte, ella també hauria sigut una altra bona candidata a presentar l’espectacle aquest dissabte.

Després de la nit eurovisiva, el BGMC acomiadarà les actuacions aquest diumenge amb Lorena Gómez, cantant que va guanyar ‘OT’ el 2006.