Gira al maig

Coldplay torna a Barcelona amb quatre concerts aquest mes

  • El Rock Fest deixa Can Zam i presenta una versió reduïda al Palau Olímpic de Badalona

  • Com aconseguir entrades a 15 euros per anar a veure espectacles del Festival Grec de Barcelona

  • El Primavera Sound del 2023 se celebrarà a Barcelona i a Madrid

Coldplay torna a Barcelona amb quatre concerts aquest mes

John G. Mabanglo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La banda britànica Coldplay actuarà aquest mes de maig a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona en el marc de la seva gira ‘Music of the Spheres World Tour’, els dies 24, 25, 27 i 28.

Les entrades es van posar a la venda a l’agost per a dos primers concerts, però l’èxit en la prevenda va animar la promotora Live Nation a programar dos concerts més: els seguidors del grup liderat per Chris Martin es van fer sentir a les xarxes socials, alertant que hi havia una gran demanda i moltes persones en espera, en alguns moments de més de 200.000.

La gira portarà el grup britànic a diferents països com Portugal, el Regne Unit, Suïssa, Dinamarca i Suècia, a més d’Espanya, Itàlia i els Països Baixos.

Notícies relacionades

«Cap artista havia aconseguit omplir quatre nits seguides l’Estadi Lluís Companys de Barcelona», va recalcar Live Nation, amb les 200.000 entrades venudes en tot just unes hores.

L’últim concert de Coldplay a Barcelona va tenir lloc el maig del 2016, amb unes 55.000 persones també a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc.