Més cine amb menys cost

Així funciona Cinesa Unlimited: dates, preus, sales i com subscriure’s a la tarifa plana

La gran empresa d’exhibició cinematogràfica ofereix dos nous programes de subscripció amb entrades il·limitades per un preu mensual

Les taquilles del Cinesa Diagonal, ahir, abans de la segona sessió.

Les taquilles del Cinesa Diagonal, ahir, abans de la segona sessió.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa anys que els actors defensen la necessitat de tornar al cine (especialment després de la pandèmia) i de mantenir les estrenes a la gran pantalla malgrat l’imparable avenç de les plataformes de ‘streaming’ audiovisual. Però també des de fa temps no para de créixer el preu de les entrades, que ha fet que cada vegada menys gent decideixi acudir a les sales. Per això, des d’aquest abril, Cinesa posa en marxa una nova oferta per als més cinèfils. 

Es tracta de la ‘Unlimited Card’, una subscripció que et permetrà anar al cine totes les vegades que vulguis per un cost mensual de 15,90 euros, en els quals s’inclou tota la la cartellera, les pel·lícules d’estrena, un preu especial en la compra del menú clàssic de crispetes, invitacions per a projeccions especials i altres avantatges exclusius.  

I per als més fans existeix també la ‘Unlimited LUXE’, que inclou tot l’anterior més l’accés a les sales LUXE, que compten amb butaques reclinables. Això per un preu de 18,90 euros al mes. 

A més, les dues tarifes compten amb una oferta especial de pack anual. El preu total per 12 mesos serà de 149 euros per a la ‘Unlimited Standard’ (que costaria 190,80 euros/any sense la promoció) i de 189 per a la ‘Unlimited LUXE’ (que costaria 226,80 euros sense la promoció).

Notícies relacionades

Amb aquestes noves promocions i sota el lema ‘Les teves pel·lícules preferides, tantes vegades com vulguis’, Cinesa, empresa líder en exhibició cinematogràfica a Espanya, pretén millorar la xifra d’11 milions d’espectadors que cada any passen per alguna de les seves gairebé 450 sales, repartides en 37 cines arreu del país. 

Tot i que l’oferta encara no es troba disponible, pots trobar-ne tota la informació a la seva pàgina web oficial.

Temes:

Cinesa Cine