Bomba galàctica

Disney anuncia tres noves pel·lícules d’‘Star wars’, una d’elles amb Rey com a protagonista

Per primera vegada, una dona dirigirà una pel·lícula de la franquícia galàctica, la canadenca d’origen pakistanès Sharmeen Obaid-Chinoy

Disney anuncia tres noves pel·lícules d’‘Star wars’, una d’elles amb Rey com a protagonista

© Lucasfilm

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu Daisy Ripley, que va encarnar la mestra jedi Rey en les últimes entregues d’’Star wars’, encapçalarà la tornada de la saga a la gran pantalla, amb una trilogia dirigida per tres directors diferents dels quals un serà, per primera vegada, una dona, Sharmeen Obaid-Chinoy.

L’anunci el va realitzar a Londres la presidenta de Lucasfilm, Kathleen Kennedy, dins de la convenció anual ‘Star Wars Celebration’, que se celebra a Europa de nou per primera vegada des del 2016.

La mateixa Ridley va aparèixer per sorpresa per al delit dels fans a l’acte en el qual la franquícia de Disney va revelar les seves grans novetats, començant per la trilogia que serà dirigida per Dave Filoni i James Mangold, a més de l’esmentada Obaid-Chinoy.

El film de la directora canadenca d’origen pakistanès es desenvoluparà després del final de la trilogia prèvia i de l’episodi IX de la saga, ‘El ascenso de Skywalker’, i narrarà com Rey crea una nova orde Jedi després de la suposada derrota de les forces fosques.

Mentrestant, la pel·lícula dirigida per Mangold, que també va realitzar la pròxima entrega d’Indiana Jones, ‘'Indiana Jones y el Día del Destino’, se centrarà en el naixement dels Jedi. Per la seva banda, Filoni filmarà el desenvolupament de la Nova República, creada després de la destrucció de l’Imperi, i que a més és l’eix argumental de la majoria de les sèries de l’univers ‘Star wars’ per a Disney+, com ‘The mandalorian’ o ‘El libro de Boba Fett’.

Notícies relacionades

Precisament, una d’aquestes sèries, ‘Ahsoka’ que es presenta com una de les més anhelades pels seguidors, va revelar el primer dia de la convenció un tràiler que mostra al seu protagonista, Rosario Dawson, en el paper que dona nom al producte. «Alguna cosa està arribant, una cosa fosca, puc sentir-ho», diu al tràiler la jedi Ahsoka, un personatge popularitzat per la seva aparició en la sèrie ‘The Mandalorian’. A ‘Ahsoka’, que arribarà a Disney+ l’agost d’aquest any, s’espera també l’aparició de Hayden Christensen com a Anakin Skywalker.

Els presents també van tenir l’oportunitat de veure en exclusiva el primer tràiler d’una altra nova sèrie ‘Skeleton crew’, amb Jude Law en el paper protagonista, que s’envoltarà per un elenc ple de nens per recrear unes aventures que han sigut comparades amb les de la llegendària pel·lícula dels vuitanta ‘Els Goonies’. Alguns dels directors que realitzaran els episodis de «Skeleton Crew» són Jon Watts, David Lowery, The Daniels, Jake Schreier, Bryce Dallas Howard, o Lee Isaac Chung.