41a edició

Si t’agrada el manga, trobaràs aquestes novetats al Saló del Còmic Barcelona

Si t’agrada el manga, trobaràs aquestes novetats al Saló del Còmic Barcelona

DANNY CAMINAL

3
Es llegeix en minuts
Paula Castillo

Aquest 31 de març tindrà lloc l’inici d’un dels esdeveniments més esperats pels amants delcòmic: el Saló del Còmic de Barcelona 2023. Durant tres dies (l’esdeveniment s’acaba el 3 d’abril), el recinte de la Fira de Montjuïc, situat a l’avinguda Maria Cristina de la Ciutat Comtal, s’omplirà de fanàtics d’aquest gènere literari.

Una de les tipologies de còmic preferides pels assistents és, sens dubte, el manga. Aquestes historietes o novel·les gràfiques d’origen japonès constitueixen des dels anys vuitanta un èxit d’àmbit mundial, i de fet suposa un 25% del material imprès al país nipó.

La gran popularitat d’aquest gènere literari ha conduït a la creació i publicació constant d’historietes, unes novetats que podrem trobar a partir d’aquest divendres en el multitudinari esdeveniment de Barcelona, que l’any passat va acollir 110.000 visitants.

A continuació et mostrem algunes de les noves històries que conquistaran els amants del famós gènere japonès:

‘Sayonara Miniskirt’

Arriba la tercera entrega d’aquest manga de l’autora Aoi Makino, ja que els dos primers volums es van publicar l’any 2019. La protagonista de la trama és la Nina, una alumna d’institut que resulta ser l’única de gènere femení que porta pantalons al centre. A més, el seu caràcter provoca dubtes i especulacions. No obstant, en realitat intenta amagar que era la cantant d’un grup d’èxit, que va haver de deixar a causa d’una agressió en una trobada amb fans. Ara intenta deixar el passat enrere i fugir-ne, tot i que pot ser que algú l’hagi descobert.

‘Four Knights of The Apocalypse’

Una altra de les novetats és el segon volum de la seqüela literària de ‘Seven Deadly Sins’ (set pecats capitals), una de les sèries de manga més exitoses a Netflix. Aquesta producció tracta sobre un esquadró de cavallers de l’època medieval que ajuden una princesa a recuperar el seu regne. En aquesta nova entrega, Percival, un dels cavallers, farà un nou amic que l’ajudarà en les batalles.

‘Choujin X’

Es tracta d’un nou fascicle del manga ‘Choujin X’. Aquest està protagonitzat per Azuma Higashi i Tokio Kurohara, dos amics que viuen a Yamato, un districte pràcticament destruït per Choujins, que són humans que compten amb habilitats sobrenaturals. A causa de l’amenaça d’un de matar-los, tots dos es converteixen en aquests éssers.

‘La Emperatriz abandonada'

És la tercera entrega d’aquesta novel·la gràfica que se centra en Aristia La Monique, la futura emperadriu d’un imperi que reneix en el seu propi cos set anys abans, un fet que li permetrà canviar el seu futur. En aquesta nova entrega l’emperadriu s’enamora, un fet sobre el qual girarà el nou volum de la trama.

‘Mi Prometido Yakuza’

Es tracta de la segona part de la història de Yoshino, la neta del principal cap de la màfia d’Osaka (Japó). A causa d’un pacte amb un altre mafiós, la protagonista s’ha de casar amb el seu net, si bé el futur marit no és qui diu ser.

Yoshinoneta del principal cap de la màfiapacte amb un altre mafióss’ha de casarno és qui diu ser.‘Shangri-La Frontier’

Constitueix l’adaptació d’una novel·la web del mateix nom. La història gira al voltant de Rakuro Hizutome, un ‘caçador de videojocs retroporqueria’, i un gran fanàtic d’aquest format d’entreteniment. Hizutome comença a jugar a un d’aquests jocs anomenat Shangri-La Frontier, que li portarà moltes sorpreses i en què posarà en pràctica les seves habilitats adquirides amb aquest tipus de jocs.

‘Mojigato’

Notícies relacionades

És la segona part del còmic que tracta de les aventures d’un gat amb molt mala sort i una vida dura. Una obra plena de moments graciosos i surrealistes.

‘Solo Leveling’

Ni més ni menys que sis entregues publicades té aquesta obra, que és l’adaptació d’una altra ‘Webnovel’ o novel·la web. Està ambientada en un món fantàstic on els humans compten amb una sèrie d’habilitats màgiques. S’anomenen caçadors. El protagonista de la història, Sung Jinwoo, és un caçador de rang E, el més baix i feble. Jinwoo s’embranca constantment en missions per tal de protegir la seva mare malalta, però una d’aquestes tasques resulta ser d’un rang molt més complicat que el seu. La història gira al voltant d’aquesta missió i si el protagonista i els seus companys podran superar tots els obstacles.