Escapada

¿Quines són les destinacions preferides per als viatgers per Setmana Santa?

París, Londres i Roma són els llocs preferits per viatjar en aquestes dates

¿Quines són les destinacions preferides per als viatgers per Setmana Santa?
2
Es llegeix en minuts

A l’hora de viatjar per Setmana Santa, no només hem de tenir en compte el clima, molt diferent del d’estiu, sinó també el temps que tenim per fer l’escapada. ¿Quines són les ciutats més buscades en aquestes dates segons les contractacions dels assegurats d’ARAG i què ofereixen cadascuna? 

París, França

París, FrançaLa coneguda com la ciutat de l’amor, París, té tot el que es busca en una gran ciutat europea: cultura, gastronomia, arquitectura, moda... La proximitat a Espanya fa que sigui relativament fàcil viatjar tant amb tren com amb avió. I per als que viatgen amb nens petits sempre es pot fer una visita a Disneyland perquè coneguin els seus herois favorits.

Londres, Regne Unit

Londres, Regne UnitL’altra opció per defecte és Londres, molt més alternativa que la ciutat francesa. Londres té grans parcs per perdre’s, museus per visitar i una oferta teatral àmplia per als que tinguin prou nivell d’anglès. També és bona idea fer un cop d’ull per sorprendre’s per Camden o fer una visita als llocs més emblemàtics com la Torre de Londres i el Big Ben.

Roma, Itàlia

Roma, Itàlia¿Quin millor lloc per menjar que a la capital mundial de la pasta i dels gelats? Si la gastronomia és el més important per a tu, Itàlia no et decebrà. A més, podràs amarar-te de l’antiga arquitectura romana i de tot l’art antic que descansa als museus tant de Roma com de la ciutat del Vaticà.

Amsterdam, Països Baixos

Amsterdam, Països BaixosÉs una de les ciutats més visitades pels seus canals, els cafès marrons, els ‘coffee shops’, les cases flotants, el museu Van Gogh i la casa d’Anne Frank la converteixen en un lloc ideal per fer turisme. També et recomanem passejar en bici per la ciutat per descobrir mil i un llocs que valen la pena.

Lisboa, Portugal

Lisboa, PortugalMolt visitada per turistes espanyols a causa de la seva proximitat i els seus preus imbatibles: és possible trobar vols des de 15 € i hotels en ple centre a partir de 60 €. El castell de Sant Jordi, Alfama, el Parc de les Nacions, el Barri Alt i Belém són alguns dels llocs que podràs visitar, tot i que només tinguis tres dies de descans.

Marràqueix, Marroc

Notícies relacionades

Marràqueix, MarrocSi ens ve de gust sortir d’Europa, però no viatjar gaire lluny, sempre tenim el Marroc. Entre la tradició i la modernitat, podràs passejar per la plaça Jemaa el-Fna i els mercats o muntar en carruatges de cavalls, disfrutar de terrasses assolellades i d’artistes ambulants.

Viatgis on viatgis, i per evitar sorpreses desagradables, és aconsellable disposar d’una assegurança d’assistència en viatge per fer front a qualsevol emergència i estar protegit davant de qualsevol despesa imprevista que puguis tenir. ARAG Viatgers Plus ofereix assistència mèdica, despeses d’anul·lació de viatge, repatriació en cas d’haver de tornar a casa per accident o malaltia i cobertures d’equipatges. ARAG compta amb una xarxa d’especialistes distribuïda arreu del món. Això et permetrà oblidar la recerca de personal mèdic en un país estranger, ja que, només contactant amb la companyia, t’oferiran el que necessites.