Prèvia a Eurovisió

Betevé oferirà la Barcelona Eurovision Party 2023 en directe

La festa eurovisiva se celebrarà el dissabte 25 de març al Palau Sant Jordi

  • ¿Blanca Paloma superarà Chanel a Eurovisió? Els experts analitzen les possibilitats d’‘Eaea’

  • Loreen torna a Eurovisió després d’11 anys: guanya el Melodifestivalen suec amb ‘Tattoo’

Betevé oferirà la Barcelona Eurovision Party 2023 en directe

Joaquín P. Reina | EPC

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La segona edició de la Barcelona Eurovision Party 2023 es podrà seguir en directe a través de Betevé el dissabte 25 de març. La festa barcelonina, el primer esdeveniment de la temporada eurovisiva a Europa, se celebra al Palau Sant Jordi i es podrà veure a partir de les 20 hores.

L’amfitriona de la Barcelona Eurovision Party és Blanca Paloma, representant espanyola a Eurovisió 2023, que se celebrarà el 13 de maig a Liverpool. També hi serà present la cantant Beth, que cantarà ‘Dime’ 20 anys després de fer-ho a Riga. Així mateix, està prevista la participació d’artistes d’edicions anteriors del festival com Dami In (Austràlia 2016), Destiny (Malta 2020/21), Rosa López (Espanya 2022), Poli Genova (Bulgària 2011 i 2016), Suzy (Portugal 2014), Eva Santamaria (Espanya 1993) i Susanne George (Andorra 2009), entre d’altres.

Els eurofans també podran disfrutar de les actuacions d’alguns dels participants de l’Eurovision Song Contest d’aquest any: Gustaph (Bèlgica), Joker Out (Eslovènia), Wild Youth (Irlanda), Teya & Salena (Àustria), Iru Khechanovi (Geòrgia), Monika Linkyté (Lituània), Sudden Lights (Letònia), Piqued Jacks (San Marino) i Diljà (Islàndia).

Presentadors d’aquesta edició

Presentadors d’aquesta edicióEls presentadors de la Barcelona Eurovision Party 2023 seran tres cares conegudes pels fans d’Eurovisió. La guanyadora de Drag Race España i concursant del Benidorm Fest, Sharonne, que interpretarà la cançó ‘Aire’. Giuseppe Di Bella, que va pujar a l’escenari amb Edurne durant l’Eurovision Song Contest del 2015. A més, hi participarà Alex Marteen, ‘drag’ i artista de Barcelona, que ja ha passat per les festes de l’EuroFansClub de Torí, Viena i Benidorm. 

Tres dies ‘party’

Tres dies ‘party’Aquest any la Barcelona Eurovision Party es portarà a terme durant tres dies. El dijous 23 de març s’inaugurarà l’esdeveniment amb la festa EUROfansCLUB amb dj especialitzats al festival que faran diferents sessions a la Sala Arena Experience de Barcelona. El divendres 24 serà l’Euro Queens night a la Sala Apolo amb la presència de diversos exrepresentants d’Eurovisió i de participants del Benidorm Fest com Eleni Foureira (Xipre 2018), Barei (Espanya 2016), Ronela Hajati (Albània 2022) i Efendi (Azerbaidjan 2020 i 2021) en una gala presentada pel romanès WRS (Romania 2022).

Notícies relacionades

Però el gran pes d’aquests tres dies el seguirà tenint la Barcelona Eurovision Party del dissabte 25 de març al Palau Sant Jordi, que clourà la festa prèvia a Eurovisió 2023.

¿On aconseguir les entrades?

¿On aconseguir les entrades?Les entrades es poden adquirir a la pàgina oficial: https://www.bcneurovision.com/. Betevé també oferirà 10 passis dobles gratis els dies previs a Eurovisió. El concurs començarà el dia 17 de març a les 17 h en el programa ‘L’habitació 910’ i serà actiu fins al 23 de març. Aquell mateix dia a les 17 h se sortejaran les entrades en directe a l’espai ‘Plaça Nister’.