Unió musical

Rosalía anuncia tres temes amb la seva parella, Rauw Alejandro, per al 24 de març

1
Es llegeix en minuts

Rosalía i Rauw Alejandro han anunciat aquest dilluns a través de les seves xarxes socials el llançament el pròxim 24 de març d’un EP de només tres cançons noves que portaran per títol «Besos», «Vampiros» i «Promesa».

Aquesta publicació, il·lustrada tant en els seus perfils de Twitter com a Instagram amb una imatge de la portada i dues «R» entrellaçades, es venia anticipant des que el desembre passat l’artista espanyola va confirmar en una entrevista amb Billboard que tots dos havien estat junts a l’estudi.

«Ja es veurà», va dir llavors Rosalía, que trava amb aquesta la seva primera col·laboració artística amb qui és a més la seva parella sentimental, una relació certificada amb un petó davant les càmeres en la cerimònia de lliurament de Los 40 Music Awards del 2021 a Palma de Mallorca.

Col·laboracions habituals

Bad Bunny, J Balvin, Cardi B, The Weeknd, James Blake o Billie Eilish són algunes de les moltes col·laboracions que ha travat l’autora de «Malamente» en els últims anys, mentre que Rauw Alejandro ha aconseguit notable èxit igualment en els seus acostaments a figures com Daddy Yankee o Shakira en els últims temps.

Notícies relacionades

Cap d’ells ha deixat passar a més molt temps des dels seus últims llançaments propis, ja que el porto-riqueny va editar el mes de gener passat el seu últim treball d’estudi, «Saturn», que recollia el testimoni al supervendes previ «Vice versa» (2021).

Rosalía, condecorada com a «Productora de l’Any» en els Women in Music Awards de Billboard, va llançar a finals de gener el seu tema «LLYLM» («Lie like you love me»), que al seu torn agafava el relleu al gran èxit de l’estiu «Despechá» i al seu últim disc d’estudi, «Motomami», publicat fa un any i guardonat amb el Grammy Llatí al millor disc del 2022.

Temes:

Rosalía