Concert

Rauw Alejandro actuarà a Barcelona l’1 de setembre

Rauw Alejandro actuarà a Barcelona l’1 de setembre

José Luis Roca

2
Es llegeix en minuts

Rauw Alejandro actuarà a Barcelona l’1 de setembre en la seva gira ‘Saturn World Tour’, que el farà recórrer vuit ciutats espanyoles a partir del concert que celebrarà el 26 d’agost a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València i que conclourà el 16 de setembre al recinte de Costa Adeje Golf, a Tenerife.

Entremig passarà per Palma de Mallorca (Son Fusteret, 27 d’agost), Barcelona (Palau Sant Jordi, 1 de setembre), Bilbao (BEC, 2 de setembre), Sevilla (Estadi Olímpic de La Cartuja, 9 de setembre), Madrid (Wizink Center, 10 de setembre) i Múrcia (Espai Nova Condomina, 15 de setembre).

Serà dins d’una gira mundial amb més de mig centenar de cites per tot el món que arrencarà el 4 de març a l’Amalie Arena de Tampa, a Florida, i que en el seu primer tram passarà per altres ciutats destacades dels EUA com Miami (11 i 12 de març, en Miami-Dade Arena), Washington (19 de març, Capital One Arena) i Nova York (24 de març, Barclays Center).

A partir del 20 de maig, l’artista porto-riqueny viatjarà cap a Mèxic amb una primera parada el 20 de maig a Ciutat de Mèxic (Foro Sol) i visites a Monterrey (1 de juny, Estadi Mobil Super), Guadalajara (3 de juny, Estadi 3 de Marzo) i Tijuana (10 de juny, Estadi Caliente).

Arribarà llavors el torn d’Espanya, que serà la seva porta d’entrada a Europa, camí de ciutats com Milà (17 de setembre, Carroponte), Roma (19 de setembre), París (21 de setembre Accor Arena) i Londres (1 d’octubre, O2 Arena), fins al seu final a Munic (Alemanya) el 3 d’octubre.

Novetats

Les novetats per a Espanya de la gira de Rauw Alejandro han coincidit amb una altra important fita de pes internacional, el llançament aquest divendres d’una cançó nova amb un dels pares del reggaeton, Daddy Yankee, anomenada ‘Panties y brasieres’.

Notícies relacionades

Es tracta, com informa la seva oficina, d’una combinació d’aquestes dues generacions musicals de Puerto Rico, amb «‘perreo’ clàssic i els sons de reggaeton modern» en el qual s’inclouen retalls de ‘Camuflash’, una de les gravacions clàssiques de la primera època de Daddy Yankee.

‘Panties y brasieres’ completa la proposta de l’últim disc al mercat de Rauw Alejandro, ‘Saturno’, llançat el 2022, tot i que la cançó va ser gravada abans de l’anunci de la retirada del seu paisà.