T'agrada el cinema? Descobreix com guanyar un any sencer gratis a les sales de Kinepolis Splau

Kinepolis i EL PERIÓDICO ofereixen aquesta oportunitat única als amants del setè art

El grup ha completat ja el canvi de nom de la sala del centre comercial de Cornellà

T'agrada el cinema? Descobreix com guanyar un any sencer gratis a les sales de Kinepolis Splau
2
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Amants del setè art! Atents, perquè això us agradarà. Anar al cinema sempre ha estat la millor activitat, ja sigui entre setmana, després d'una llarga jornada laboral per a desconnectar o, durant el cap de setmana, per a gaudir de les últimes estrenes. Triar pel·lícula, comprar-se unes crispetes i asseure's en la butaca a gaudir. T'imagines poder fer-ho durant un any gratis?

Kinepolis vol celebrar en gran el canvi de nom de Cinemes FULL del centre comercial Splau de Cornellà, que va ser adquirit en 2018 pel grup. Per aquest motiu, Kinepolis i EL PERIÓDICO sortejaran un any de cinema gratis per a gaudir del bon cinema a la sala que el grup té en el centre comercial. Concretament, la persona guanyadora comptarà amb un màxim de dues entrades diàries (no acumulables) per a anar al cinema gratis fins a finals de 2023.

Sense cap dubte, i tenint en compte que serà un any amb una gran quantitat d'estrenes com a Guardians de la Galàxia Vol.3 o Dune: Part Dues, es tracta d'una oportunitat única. Vols saber com? Continua llegint!

Fotograma de Dune

/ Cedida

Com participar en el sorteig?

El sorteig va començar aquest dimarts 28 de febrer i es tancarà el 7 de març. Per a participar, tan sols has de seguir els següents passos:

Seguir el compte d'Instagram de Kinepolis Espanya (@cinemes_kinepolis) i la d'EL PERIÓDICO (@elperiodico_cas)

Esmenta en els comentaris a la persona amb la qual t'agradaria compartir l'experiència. Pots fer-ho tantes vegades com vulguis.

La persona guanyadora s'anunciarà a través del compte d'Instagram d'EL PERIÓDICO el 7 de març.

Les últimes estrenes de cinema en Kinepolis de Splau

La persona guanyadora de l'any de cinema gratis també el farà d'una experiència única. Kinepolis compta amb la tecnologia Laser ULTRA, que combina la projecció làser en 4K i el sistema de so envolupant Dolby Atmos, per a oferir una de les experiències amb més qualitat del mercat. Una imatge increïble que no deixa a ningú indiferent i un so que et ficarà en la pel·lícula. Sis de les 28 sales del cinema del centre comercial de Cornellà compten amb aquesta innovadora tecnologia.

Kinepolis va adquirir Cinemes Full l’any 2018 i ha estat enguany quan s'ha completat definitivament el canvi de marca. Amb aquesta operació, el grup ha pres el control del complex cinematogràfic que l'any 2022 va rebre més visitants a Espanya. Però aquest canvi també beneficia als usuaris. Aquests continuaran gaudint dels avantatges que ja tenien i, a més, comptaran amb les que porta el ‘Grup d'Amics’ de Kinepolis. Invitacions a preestrenes i esdeveniments especials, a més de descomptes a les botigues de crispetes, begudes i dolços.

I, per si no n'hi hagués prou, els membres del grup poden continuar gaudint d'una tarifa plana d'entrades de cinema per 5,40 € de dilluns a dijous no festius. Així que ja saps, si vols guanyar un any de cinema gratis per a veure les últimes estrenes amb la màxima qualitat, participa en el sorteig.