Cita musical estiuenca

The Offspring, Alt-J, Rubén Blades, Moderat i Nicki Nicole s’afegeixen al cartell del Cruïlla 2023

  • El festival, que se celebrarà del 5 al 8 de juliol al Parc del Fòrum, anuncia també la presència de Parov Stelar, Bomba Estéreo, Wos, Los Van Van, Rodrigo Cuevas i Lladella Russa, entre d’altres

  • Les noves confirmacions se sumen a les actuacions ja anunciades de Placebo, Sigur Rós, Franz Ferdinand, Antònia Font, Carolina Durante, Viva Suècia, Amaia i moltes més

The Offspring, Alt-J, Rubén Blades, Moderat i Nicki Nicole s’afegeixen al cartell del Cruïlla 2023

Ferran Sendra

1
Es llegeix en minuts
Rafael Tapounet
Rafael Tapounet

Periodista

Especialista en música, cinema, llibres, futbol, críquet i subcultures

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El festival Cruïlla continua sumant artistes de categoria al cartell de la seva pròxima edició, que se celebrarà entre el 5 i el 8 de juliol a l’emplaçament habitual del Parc del Fòrum de Barcelona. A les presències ja anunciades de noms com Placebo, Sigur Rós, Franz Ferdinand, Antònia Font, Viva Suècia, Tash Sultana, Carolina Durante i Amaia, el Cruïlla 2023 acaba de sumar un nou contingent de 25 actuacions que inclouen gèneres tan diversos com el punk-rock, la salsa, el rap, la música electrònica, el folk contemporani, el pop indie i la cançó d’autor.

En aquest grup de noves confirmacions figuren The Offspring, banda estendard d’aquest punk-rock californià que va assaltar les llistes d’èxits als anys 90; el salser panameny Rubén Blades, que repeteix al festival després de la seva aclaparadora actuació de l’any passat, de nou secundat per la Roberto Delgado Big Band; el grup britànic de rock indie Alt-J, que continua immers en la llarga gira de presentació del seu quart elapé, ‘The dream’; el trio berlinès de música electrònica Moderat; els rapers argentins Nicki Nicole (que acaba de col·laborar amb Bad Gyal) i Wos; el disc joquei austríac Parov Stelar, emblema de l’electre swing; la colorista agrupació colombiana Bomba Estéreo; la cantant de Buenos Aires Miss Bolívia, i la veterana orquestra cubana Los Van Van.

Més de 50 actuacions

Notícies relacionades

El paquet es completa amb figures de l’escena local com Lladilla Rusa, Rodrigo Cuevas, Pau Vallvé, Nanpa Básico, DJ Nacho Ruiz, Ramon Mirabet, Sexy Zebras, Peces Rars, Renaldo & Clara, Mourn, Nico Roig, Pinpilinpussies, Sienna, Santa Salut i Lal’Ba.

Fins ara, el Cruïlla 2023 ha confirmat ja més de 50 actuacions, però no dona per tancat el cartell musical. Queden també per revelar encara el contingut de la seva programació de comèdia, les seves propostes artístiques i moltes altres novetats». Els abonaments i les entrades de dia poden adquirir-se a la web del festival.