Música i arts escèniques

El Poble Espanyol acollirà la primera edició del festival familiar inclusiu Embotona’t

Dàmaris Gelabert i The Penguins encapçalaran l’11 de juny l’oferta musical d’aquesta cita promoguda per la companyia de contacontes El Botó Màgic

El Poble Espanyol acollirà la primera edició del festival familiar inclusiu Embotona’t
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Embotona’t, el primer festival familiar inclusiu celebrat a Barcelona, oferirà l’11 de juny al Poble Espanyol una dotzena d’actuacions de grups de música, teatre i contacontes, a més de tallers, exhibicions geganteres, projeccions de cine i altres activitats programades per conscienciar la societat de la importància de potenciar una cultura accessible per a tothom. La celebració del festival és una iniciativa sorgida d’El Botó Màgic, una companyia de contacontes formada als tallers ocupacionals de la Fundació ASPASIM, entitat sense ànim de lucre que des de 1938 vetlla per les persones amb discapacitat intel·lectual greu.

Notícies relacionades

Entre les actuacions musicals incloses al cartell de la primera edició d’Embotona’t destaquen les de Dàmaris Gelabert, que presentarà el seu espectacle ‘Concert en família per a famílies’; el grup de reggaes The Penguins, que portarà a l’escenari del Poble Espanyol les cançons de ‘Quadern de bitàcola’, el seu nou disc, i Clams, el projecte inclusiu nascut de la trobada de músics professionals i alumnes d’una escola d’educació especial. També actuaran, entre altres, el grup de teatre d’ombres El Gecko con Botas, el col·lectiu de contacontes Vivim del Cuentu i, per descomptat, El Botó Màgic, que exerciran d’amfitrions del festival.

Les entrades per participar en aquesta jornada de cultura, diversitat i solidaritat costen entre 15 (públic infantil) i 18 euros (adults) i poden adquirir-se a la web del festival.