Espai sol·licitat

Quatre promotores es disputen el Festival de Pedralbes

Concert Studio, Clipper’s, Doctor Music i Proactiv s’han presentat al concurs obert per la Generalitat per organitzar la mostra musical

zentauroepp48579131 festival pedralbes mariah carey190611000224

zentauroepp48579131 festival pedralbes mariah carey190611000224

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Quatre empreses han presentat les seves ofertes per celebrar un festival de música als jardins del Palau de Pedralbes de Barcelona, segons ha informat aquest dilluns el departament d’Economia de la Generalitat, que va treure a concurs l’ús d’aquest espai el 27 de gener passat.

Aquestes empreses són Concert Studio, que fins ara organitzava el Festival Jardins de Pedralbes, Clipper’s, Proactiv i Big Tours, més coneguda pel nom comercial de Doctor Music.

Concert Studio organitza un festival en aquest espai des del 2013 gràcies a un conveni amb l’Ajuntament de Barcelona que va caducar l’any 2020 però, a causa de l’excepcionalitat de la pandèmia, es va allargar fins al 2021.

L’any 2022, una altra promotora musical es va mostrar interessada a utilitzar aquests jardins situats a la Diagonal de Barcelona i l’ajuntament va treure la concessió temporal a concurs públic, però finalment només es va presentar Concert Studio, que va celebrar novament l’esdeveniment l’estiu passat, tot i que les condicions d’ús de l’espai es van modificar.

La Generalitat, titular

Aquell mateix any, el consistori va cedir la titularitat de l’espai a la Generalitat que, igual que va passar l’any anterior, ha tingut coneixement que hi ha altres empreses interessades i ha convocat un nou concurs que va tancar la fase de presentació de sol·licituds l’11 de febrer passat.

Notícies relacionades

Concert Studio ha tornat a presentar-se, però també ho han fet Clipper’s, que organitza entre d’altres el Cap Roig Festival; Proactiv, responsable de Disney On Ice, i Doctor Music, promotora de concerts de llarga trajectòria.

Fonts de la Generalitat han assenyalat que tenen intenció de resoldre el concurs aquest mateix mes de febrer, per donar celeritat a un procés que Concert Studio ha criticat per la seva lentitud.