Nova gira

Elvis Costello anuncia concerts a Madrid i Barcelona al setembre

El músic britànic actuarà al Palau de la Música el dia 5 acompanyat del pianista Steve Nieve

zentauroepp55655176 icult201030175650

zentauroepp55655176 icult201030175650

1
Es llegeix en minuts
Rafael Tapounet
Rafael Tapounet

Periodista

Especialista en música, cinema, llibres, futbol, críquet i subcultures

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Elvis Costello oferirà dos concerts el mes de setembre a Madrid i Barcelona, segons ha anunciat la promotora Live Nation. Els recitals, en els quals l’artista britànic estarà acompanyat pel pianista Steve Nieve, col·laborador habitual des dels primers i ja remots temps de The Attractions, tindran lloc en dos escenaris de categoria: el madrileny Teatre Lope de Vega, el dia 4, i el Palau de la Música de Barcelona, el dia 5.

Notícies relacionades

Les entrades es posaran a la venda oficialment a partir de les deu del matí d’aquest divendres, 17 de febrer, tot i que hi haurà una prevenda oberta en les 24 hores anteriors per a les persones registrades a la web oficial de Live Nation.

L’última visita de Costello a Espanya es remunta al 2018, quan va actuar al Festival Jardins de Pedralbes, a Barcelona, i a les Noches del Botánico de Madrid. En aquella ocasió, es va veure obligat a suspendre part de la seva gira europea per sotmetre’s a una intervenció quirúrgica per combatre un càncer. Des d’aleshores, ha publicat tres elapés d’estudi amb cançons noves (’Look now’, ‘Hey clockface’ i ‘The boy named If’). El seu pròxim i molt imminent llançament és una luxosa reedició, ampliada amb nombroses cançons en directe i altres extres, de l’àlbum ‘Painted from memory’ que el 1995 va gravar junt amb el compositor Burt Bacharach, mort dijous 9 de febrer

Temes:

Música Concerts