Aquestes són les pel·lícules que no et pots perdre pel Dia dels Enamorats

Seleccionem set títols perfectes per disfrutar en parella (o en solitari) aquest Dia dels Enamorats

Aquestes són les pel·lícules que no et pots perdre pel Dia dels Enamorats
2
Es llegeix en minuts

D’opcions per celebrar sant Valentí n’hi ha per a tots els gustos. Hi ha parelles que disfruten sortint a dinar o sopar, fent una escapada de cap de setmana, planejant un dia d’aventures o menjant crispetes al cine a la tarda. Hi ha alternatives per a tots els gustos i butxaques.

D’altres prefereixen disfrutar-lo en intimitat. Cuinar junts un sopar especial, compartir una ampolla de vi i mirar una bona pel·lícula al sofà és un pla que pocs podrien rebutjar.

Si el menú i la qualitat del vi és important, també ho és l’elecció del llargmetratge. Per evitar discussions, dubtes i el temps perdut entre els infinits catàlegs de les plataformes de ‘streaming’, aquí deixem una selecció d’algunes (i variades) propostes cinematogràfiques per al Dia dels Enamorats.

'Call me by your name' (2017) - Netflix

Elio Perlman, un jove de 17 anys, passa el càlid i assolellat estiu de 1983 a la casa de camp dels seus pares al nord d’Itàlia. Es passa el temps gandulejant, escoltant música, llegint llibres i nedant fins que un dia el nou ajudant americà del seu pare arriba a la gran vila.

'Kiki, el amor se hace' (2016) - Netflix

Cinc històries d’amor i de curioses fílies sexuals coincideixen en un febrós estiu madrileny. Dacrifília, elifília, somnofília i harpaxofília són algunes maneres particulars d’obtenir plaer que descobreixen els protagonistes, però per disfrutar-les hauran de decidir com integrar-les a les seves vides.

'La Cumbre Escarlata' (2015) - Amazon Prime Video

Com a conseqüència d’una tragèdia familiar, una escriptora és incapaç de triar entre l’amor del seu amic de la infància i la temptació que representa un misteriós desconegut. En un intent per escapar-se dels fantasmes del passat, es troba de sobte en una casa que respira, sagna... i recorda.

'El lado bueno de las cosas' (2012) - Netflix

Després de passar vuit mesos en un centre de salut mental per haver agredit l’amant de la seva dona, Pat torna a casa dels seus pares. Tot i que està decidit a fer tot el possible per recuperar la seva exdona, la situació canvia quan coneix Tiffany, una noia amb problemes i mala reputació.

'Cartas a Julieta' (2010) - Movistar+

Sophie i Víctor, una parella que està de vacances a Itàlia, rep una carta dirigida a una tal Julieta. La remitent és Claire, una dona que vol localitzar Lorenzo, un home amb qui va viure a Itàlia una aventura en la seva joventut. Sophie emprendrà llavors un viatge per la Toscana per trobar a l’antic amor de Claire.

'Orgullo y prejuicio' (2005) - Netflix

Notícies relacionades

Basada en el clàssic de Jane Austen, les cinc germanes Bennet han sigut criades per una mare obsessionada per trobar-los marit. Però una d’elles, Lizzie, intel·ligent i amb caràcter, vol una vida amb perspectives més obertes, un anhel que el seu pare entèn i recolza.

Moulin Rouge’ (2001) – Disney+

Ambientada en el París bohemi de 1900. Setini, l’estrella més rutilant del Moulin Rouge, enlluerna tota la ciutat amb els seus balls sensuals i la seva bellesa. Atrapada entre l’amor de dos homes, un jove escriptor i un duc, lluita per fer realitat el seu somni de convertir-se en actriu.