Nous camins

Rosalía i la seva mànager se separen

  • L’artista catalana i Rebeca León deixen de treballar juntes després de sis exitosos anys, segons publica ‘Billboard’

Rosalía i la seva mànager se separen

EFE/Alberto Valdes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rosalía i la seva mànager, Rebeca León, s’han separat després de sis exitosos anys treballant juntes. Segons informa la revista ‘Billboard’, la ruptura professional s’ha produït de manera amistosa i permetrà que explorin nous camins. Una relació de sis anys que, segons les fonts citades per aquest mitjà, deixa en les dues parts «agraïment i orgull per tot el que han aconseguit». L’estrella catalana, assenyala ‘Billboard’, no té per ara nou representant.

Notícies relacionades

Nascuda a Miami el 1975, León, professional molt respectada en la indústria musical, dirigeix l’empresa de ‘management’ i producció Lionfish Entertainment i havia treballat anteriorment amb altres estrelles, com J Balvin. Nascuda a Miami, ha sigut una peça clau en l’expansió internacional de Rosalía, de qui León deia mesos enrere en una conferència de professionals de la música que tan sols va haver de «posar un focus de llum» per guiar la carrera de «la millor artista del món». De fet, la mateixa Rosalía va verbalitzar que León va ser la primera mànager amb qui va treballar. I León va acompanyar la catalana en la seva voluntat de fer el salt a l’escenari global, amb la fusió com a fórmula guanyadora, després de destacar en un flamenc heterodox.

La parella professional ha sigut una de les més exitoses dels últims anys, en què Rosalía s’ha convertit en una estrella global a través dels seus dos sensacionals discos ‘El mal querer’ i ‘Motomami’. L’estrella catalana encara un 2023 carregat de dates en festivals com el Coachella, el Lollapalooza i el Primavera Sound, entre d’altres.

Temes:

Música Rosalía