Crisi a TV-3

Joel Díaz, el presentador de ‘Zona Franca’, deixa el programa després de la polèmica de l’esvàstica i el PSC

Segons un comunicat de TV-3, el programa no s’emetrà en els pròxims dies i s’està estudiant la seva continuïtat.

Joel Díaz, el presentador de ‘Zona Franca’, deixa el programa després de la polèmica de l’esvàstica i el PSC

TV3

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Joel Díaz, el presentador del programa satíric ‘Zona Franca’ de TV-3, deixa el programa i TV-3. Així ho ha anunciat el mateix periodista a Twitter. La notícia arriba després d’una setmana carregada de polèmica després que una broma del programa d’humor de la cadena pública catalana que vinculava el PSC amb l’esvàstica causés irritació entre certs sectors. L’enuig per la broma va arribar fins al punt que la mateixa cadena va decidir fa uns dies prescindir de l’humorista Manel Vidal, el responsable del polèmic gag.

Notícies relacionades

Segons un comunicat de TV-3, el programa no s’emetrà en els pròxims dies i s’està estudiant la seva continuïtat. «TV-3 continua compromesa amb els continguts d’humor en aquesta franja nocturna, que volen arribar a nous públics i, especialment, a l’audiència jove. Per això, la cadena estudiarà la continuïtat del programa», diu el comunicat. Segons

La decisió de Díaz arriba un dia crític per a ‘Zona Franca’, que avui dilluns anava a emetre’s sense la seva particular salutació tradicional, «Puta nit i bona Espanya» (que també havia aconseguit aixecar polseguera) tal com va explicar fa uns dies el director de TV-3, Sigfrid Gras. Una polèmica més sobre els límits de l’humor a la cadena pública catalana que uns interpreten com a censura i altres com un cas més de desconsideració envers les idees polítiques allunyades de l’independentisme.

Temes:

TV-3