Estratègia

El cap d’entreteniment d’Amazon es retirarà el 2023

El cap d’entreteniment d’Amazon es retirarà el 2023
1
Es llegeix en minuts
EFE

Jeff Blackburn, un històric executiu d’Amazon i actualment el seu cap de mitjans i entreteniment, va anunciar aquest divendres que deixarà l’empresa i es retirarà a principis del 2023, amb 51 anys, per dedicar més temps a la seva família.

Blackburn, que ja abans havia deixat temporalment la companyia per aquest mateix motiu, havia tornat el maig del 2021 per encapçalar la important divisió que inclou Prime Video, Amazon Studios, Twitch i Amazon Music, entre altres serveis.

Los anillos de poder

Entre els seus grans projectes ha estat la producció de «Los anillos de poder», l’ambiciosa sèrie d’Amazon basada en «El senyor dels anells» de J. R. R. Tolkien, o l’acord per emetre en directe partits de la NFL de futbol americà a través del servei Prime.

Blackburn no tindrà un reemplaçament directe i el seu espai l’ocuparan Mike Hopkins –actual responsable de Prime Video, Amazon Studios i MGM– i Steve Boom, que fins ara liderava els equips de música i pòdcasts i que es posarà també al capdavant d’Audible, Twitch i Jocs.

Notícies relacionades

Tots dos respondran directament al màxim executiu de la companyia, Andy Jassy, segons va explicar ell mateix en un missatge, en el qual va apuntar a més que, tot i que el canvi serà efectiu l’1 de gener, Blackburn es mantindrà un temps per facilitar la transició.

Blackburn va començar a treballar a Amazon el 1998 i és un dels executius més veterans de l’empresa, en la qual ha ocupat nombrosos càrrecs.