Gira internacional

The Weeknd anuncia dos concerts a Barcelona i Madrid el 2023

L’anunci d’aquesta gira arriba després de la cancel·lació d’una altra que hauria d’haver celebrat aquest mateix any per espais tancats com el Wizink Center de la capital espanyola i el Palau Sant Jordi de Barcelona

The Weeknd anuncia dos concerts a Barcelona i Madrid el 2023
1
Es llegeix en minuts
EFE

The Weeknd ha anunciat aquest dilluns que oferirà dos concerts a Espanya del seu «After Hours Til Dawn Tour» el mes de juliol vinent, concretament el 18 de juliol a l’Estadio Metropolitano de Madrid i dos dies després a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona.

En aquest, l’artista canadenc Abel Tesfaye interpretarà no només els temes del seu últim disc d’estudi, ‘Dawn FM’, publicat el gener del 2022, sinó també els del seu gran èxit «After Hours» (2020). Entre aquests temes hi haurà l’èxit «Blinding Lights», que va estar 47 setmanes entre els deu primers llocs als Estats Units i va ser la més radiada a Espanya del 2020 segons l’organització Promusicae.

Serà el 10 de juny a Manchester (Regne Unit), a l’Etihad Stadium, on comenci aquesta gira que comptarà amb parades a Europa i Amèrica Llatina i que acabarà a Santiago de Xile el 15 d’octubre. Així mateix, s’anunciaran més dates per al 2023 pròximament. Segons la nota de premsa, Kaytranada i Mike Dean s’uniran a The Weeknd en totes les dates europees.

L’anunci d’aquesta gira arriba després de la cancel·lació d’una altra que hauria d’haver celebrat aquest mateix any per espais tancats com el Wizink Center de la capital espanyola i el Palau Sant Jordi de la ciutat comtal.

¿Quan i on comprar les entrades?

Notícies relacionades

Segons ha especificat la seva promotora, les entrades per als seus nous xous a Espanya podran aconseguir-se a partir d’aquest divendres, 2 de desembre, a les 12 del migdia a Ticketmaster. A més, hi haurà una prevenda en les 24 hores prèvies per a totes aquelles persones que van adquirir entrades per al tour que no va arribar a celebrar-se el 2022.

Un euro de cada entrada venuda a Europa, una lliura al Regne Unit i l’equivalent a un dòlar als països d’Amèrica Llatina es destinaran al Fons Humanitari XO del Programa Mundial d’Aliments de les Nacions Unides, que recolza la resposta de l’organització a la crisi de gana mundial.

Temes:

Concerts