¿Un altre èxit?

Bizarrap anuncia la nova Music Session #50 amb aquest popular artista urbà

  • ¿Qui és Bizarrap, l’exitós productor musical argentí?

A1-153800168.jpg

A1-153800168.jpg / L.O. (LMA_EXTERNAS)

1
Es llegeix en minuts

Després del gran èxit de l’última  sessió amb el cantant de música urbana Quevedo, el productor musical Bizarrap ha anunciat aquest dimecres una nova sessió, la número 50. I per promocionar-la, ha comptat amb l’ajuda d’Ibai Llanos, fidel seguidor de Biza des del principi.

Tots dos van mostrar gran complicitat durant l’exitosa ‘Velada del año 2’ organitzada per Ibai Llanos. Ara, aquest últim ha participat en la promoció del nou tema de l’argentí: «Surto en la promo de la sessió #50 posant-li veu al piano de Biza. Visc per aquests moments», ha escrit a Twitter.

La promoció gairebé revela qui és l’artista convidat a la sessió 50 del productor argentí. Però no. Tanmateix, el mateix Bizarrap ha sigut qui ha revelat al seu Instagram qui és: Mauro Ezequiel Lombardo, més conegut com a Duki. L’artista argentí, de 26 anys, acumula prop de 88 milions de reproduccions a Youtube en ‘Givenchy’ en només uns mesos.

Notícies relacionades

Duki és un músic urbà també argentí que va madurar en les batalles de ‘freestyle’, sobretot en el mític torneig El Quinto Escalón celebrat a Buenos Aires (amb YSY A com a organitzador), bressol d’aquest moviment urbà.

El tema que preparen podria estar relacionat amb el Mundial de Qatar i podrà escoltar-se a partir de la 1 de la matinada hora peninsular d’aquest dijous, 17 de novembre.

Temes:

Ibai Llanos Trap