Emotiva història

Julia Roberts revela que va néixer gràcies a l’ajuda de Martin Luther King

Julia Roberts revela que va néixer gràcies a l’ajuda de Martin Luther King
1
Es llegeix en minuts
EFE

L’actriu nord-americana Julia Roberts va néixer gràcies a l’ajuda del cèlebre activista de drets humans Martin Luther King Jr. i la seva dona, segons ha revelat l’estrella de Hollywood en una entrevista de què s’ha fet ressò la cadena CNN.

Segons el mitjà nord-americà, tot va començar quan un usuari de Twitter va compartir un vídeo recopilatori sobre la protagonista de Pretty Woman en què feia referència al fet que Martin Luther King Jr. havia abonat les despeses del naixement de l’actriu.

Poc després, al celebrar-se l’aniversari número 55 de Roberts el 28 d’octubre passat, l’actriu va compartir la història del seu naixement en una entrevista amb la periodista Gayle King.

Roberts va explicar llavors que Martin Luther King i la seva dona, Coretta Scott King, es van fer càrrec de les despeses de l’hospital ja que els seus pares no podien pagar el compte, assegura la cadena.

«Els meus pares tenien una escola de teatre a Atlanta (els EUA) anomenada Actors and Writers Workshop», va dir Roberts.

«Un dia, Coretta Scott King va trucar a la meva mare i li va preguntar si els seus fills podien entrar a l’escola perquè tenien dificultats per trobar un lloc que els acceptés», precisa la CNN.

Notícies relacionades

La mare de Roberts va dir que sí i així va començar l’amistat entre els líders dels drets civils i Walter i Betty Lou Roberts, els pares de l’estrella de Hollywood.

Segons descriu la mateixa actriu, això va portar els King a pagar el naixement de la dona que es convertiria en uns anys en una estrella internacional. «Ens van ajudar a sortir d’un conflicte», va dir Julia Roberts.