Torna amb ‘Enola Holmes 2’

Henry Cavill deixa ‘The Witcher’

  • L’actor britànic ha passat una setmana agitada: després d’anunciar que torna a vestir la capa de l’icònic Superman, anuncia que abandona el personatge de la sèrie fantàstica de Netflix inspirada en els llibres d’Andrzej Sapkowski

Henry Cavill deixa ‘The Witcher’

Angela Weiss

4
Es llegeix en minuts
Carol Álvarez
Carol Álvarez

Subdirectora d'El Periódico

Especialista en Cultura, societat, Barcelona

ver +

Henry Cavill ha tornat a ser notícia doblement en una setmana: després de fer posar contents els fans amb el seu esperat retorn al paper de Superman, ha llançat una altra bomba: abandona la sèrie ‘The Witcher’ després de la tercera temporada, prevista en emissió per al 2023.

Feia anys que els fans pressionaven a través de les xarxes socials perquè Cavill, britànic de 39 anys, tornés a encarnar el personatge ideat per DC Comics que va popularitzar Christopher Reeves a la gran pantalla. Cavill l’ha interpretat a L’home d’acer (2013), Batman contra Superman (2016), la Lliga de la Justícia (2017) i la versió recent de Zack Snyder de La Lliga de la Justícia (estrenada el 2021 a HBO), però la seva continuïtat no s’ha segellat fins a l’estrena de Black Adam, la nova aposta de la factoria de superherois de Warner.

Les ombres sobre el seu futur eren nombroses. Cavill va tenir xocs amb Warner durant el rodatge de la pel·lícula dirigida per Josh Whedon, que va haver d’acabar compatibilitzant amb la gravació de ‘Missió Impossible: Fallout’. Ha sigut aquesta setmana quan, a través del seu compte d’Instagram, ha resolt els dubtes.

La seva aposta sembla estar directament relacionada amb els seus següents passos professionals, que han patit danys col·laterals. Tot i que l’any que ve podrem veure-ho a la tercera temporada de ‘The Witcher’, la saga màgica ideada pel ‘best-seller’ polonès Andrzej Sapkowsi i produïda a Netflix, aquest cap de setmana ha deixat anar la bomba que el seu personatge Geralt de Rivia serà encarnat en la quarta entrega de la franquícia per un altre actor, l’australià Liam Hemsworth.

«El meu viatge com a Geralt de Rivia ha sigut ple de monstres i aventures i, per desgràcia, deixaré el meu medalló i les meves espases per a la temporada 4. Al meu lloc, el fantàstic Liam Hemsworth agafarà la capa del Llop Blanc. Igual com amb altres grans personatges literaris, passo la torxa amb reverència pel temps que vaig passar encarnant Geralt i amb entusiasme per veure la versió del Liam d’aquest home tan fascinant i ple de matisos», explica Cavill a les xarxes socials.

També s’adreça al seu successor al paper: «Liam, aquest personatge té una profunditat tan meravellosa, disfruta submergint-t’hi i veient el que hi pots trobar».

Els fans de la sèrie no han trigat a recórrer a les xarxes socials per mostrar les seves reaccions, entre el desconcert, el disgust, la ràbia i el rebuig als nous passos que pren la franquícia, que ha sigut acusada d’estar allunyant-se de l’esperit dels llibres, amb guions més pensats en les audiències d’internet i més allunyats del relat original i el dels videojocs.

Cavill tornarà a fer parlar en els pròxims dies després de l’estrena aquest divendres de la seqüela d’‘Enola Holmes’, ‘Enola Holmes 2’, juntament amb Millie Bobby Brown.

No només músculs

Barbamec, amb bigoti o llargues melenes blanques, Cavill porta a tots els seus personatges la seva espectacular musculatura, llaurada en hores de gimnàs i molt jujitsu. Però no només ha fet papers d’acció i home-múscul en la seva carrera: des dels seus primers papers en clàssics del cine fantàstic com Stardust, on va interpretar el nòvio de la protagonista (2007) fins al seu paper protagonista en la sèrie d’època de la BBC Los Tudors, en el thriller canadenc El juego del asesino (2018) a Netflix o el seu Sherlock Homes televisiu a ‘Enola Holmes’.

Aficionat sense complexos als videojocs, també ha participat en la ja èpica producció de Squadron 42 juntament amb altres actors com Gillian Anderson o Mark Hamill, que segueix en desenvolupament i on dona vida a un dels personatges del joc.

Nòvia i gos

Si els seus papers estan ara per ara encallats no és igual la seva vida sentimental. Molt gelós de la seva intimitat (només se li coneix una relació seriosa anterior, amb la saltadora eqüestre Ellen Whitaker i uns flirtejos amb l’actriu Kaley Cuoco) va ser l’any passat quan es va donar a conèixer la seva última nòvia, al felicitar-lo amb un selfie de parella que va donar per encarrilada la relació.

Notícies relacionades

No ha sigut, però, fins aquesta setmana que han fet una primera aparició pública a l’alfombra vermella, per a la presentació d’Enola Homes 2.

Henry Cavill i la seva nòvia Natalie Viscuso

/ Angela Weiss

Natalie Viscuso és executiva de cine en els estudis Legendary Entertaniment, responsables de la primera pel·lícula de Superman de Cavill, i també se l’ha vist emmascarada i de la mà de l’actor als seus passejos per Londres, on resideixen, juntament amb el seu gos, que no podia anomenar-se de cap altra manera que Kal (el nom ‘kryptonià’ de Superman).