Pròxim llançament

‘El senyor dels anells: Els anells de poder’: què se sap de la nova sèrie

‘El senyor dels anells: Els anells de poder’: què se sap de la nova sèrie

Prime Video

2
Es llegeix en minuts
EFE

La nova sèrie d’‘El senyor dels anells: Els anells de poder’ ha mostrat que la fantasia de J.R.R. Tolkien està plena de diversitat, i mostra d’això és la participació d’actors, com l’afroiraniana Sophia Nomvete i el porto-riqueny Ismael Cruz.

«És la nostra missió prendre l’excel·lència del món de Tolkien per posar-la al món i dir aquesta és la visió de la societat per a les pròximes generacions», va comentar Nomvete, que dona vida a la princesa Disa, durant una conferència de premsa amb mitjans mexicans.

A aquesta reflexió va arribar l’actriu després d’adonar-se que gràcies a les ficcions la gent s’educava i formava opinions sobre certs temes.

«Abans pensava que havíem de prendre de la societat coses per plasmar-les al món fantàstic, però m’he adonat que és al revés i que és la nostra responsabilitat en realitat adonar-nos que és de la ficció que es nodreix la societat», va esmentar.

Per això va celebrar l’obertura de la sèrie en aquest tipus de temes i va considerar que no es tracta d’una situació forçada i que no es contraposa amb l’univers creat per l’escriptor britànic.

«Crec que no hi ha diferència amb els llibres, els llibres són el món, la fantasia, són una immensitat de races i visuals inventats per Tolkien i tot això s’obre a la interpretació, i aquest és el plaer de la fantasia i la realitat», va assegurar.

Així mateix, Cruz, que serà el primer elf llatí de la història, se sent orgullós de poder mostrar el poder de la comunitat hispana en una superproducció.

Llibres de Tolkien

«Més enllà dels llibres, nosaltres [els llatins] existim, jo existeixo, nosaltres som aquí, el que em fa ballar el cap és el fet que no haguéssim tingut abans l’oportunitat d’existir en aquest tipus de mons. Entenc que és el meu dret com a humà ser capaç d’experimentar la màgia i qualsevol professió que vulgui exercir», va assegurar.

També va argumentar que si el tema generava converses «tan apassionades» arreu del món, era perquè «encara queda molt per fer».

Diversitat cultural

«Hi ha d’haver discussions en els estudis i les productores, però també han de passar en les nostres pròpies cultures i societats», va afegir.

La sèrie, que estrena per Prime Video el 2 de setembre, se situa «milers d’anys abans» dels esdeveniments narrats a ‘The Hobbit’ i en la trilogia d’‘El senyor dels anells’, sense rastre de l’«anell únic» pel qual van lluitar els protagonistes de Tolkien a la gran pantalla.

Els primers tres capítols van ser dirigits pel director espanyol Juan Antonio Bayona i la creació va anar a càrrec de Patrick McKay i J.D. Payne, que van explorar a partir dels apèndixs de l’escriptor l’origen i la creació dels anells de poder.

En la conferència també hi van ser presents Owain Arthur, Leon Wadham, Trystan Gravelle, Ben Walker, Morfydd Clark, i Charlie Vickers. EFE

Notícies relacionades

mrl/csr/mmg

(foto)(video)