Primers detalls

Premis Emmy 2022: quan i on es podrà veure la gala per TV

La ciutat de Los Angeles serà la seu dels reconeixements més populars de les sèries televisives

  • ¿On es poden veure les sèries amb més nominacions als premis Emmy?

  • Llista completa de tots els nominats als guardons

premios-emmy

premios-emmy

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un any més, les estrelles més destacades de les sèries de televisió acudiran al Microsoft Theatre de Los Angeles per presenciar l’entrega dels premis Emmy. Després d’una última cerimònia marcada per l’èxit aclaparador de la quarta temporada de ‘The Crown’, que va aconseguir emportar-se set guardons el 2021, la 74a edició dels premis presenta una llista de nominats farcida de grans produccions.

Entre les obres candidates a guanyar en les principals categories, hi destaquen sèries de la talla de ‘El juego del calamar’ i ‘Succession’, que ja han fet història gràcies a les seves nominacions i s’han posicionat com a dues de les principals favorites a ser les protagonistes de la nit.

Primers detalls

A mesura que s’acosta la gala, l’Acadèmia d’Arts i Ciències de la Televisió també ha revelat diversos detalls sobre la celebració. Hi destaca l’anunci del presentador, un lloc que havia generat intriga entre els seguidors després que ‘Deadline’ revelés l’interès dels organitzadors en què Chris Rock i Dwayne Johnson assumissin el rol de mestres de cerimònies.

Finalment, segons explica el mateix mitjà nord-americà, les dues celebritats van rebutjar la proposta dels premis Emmy i l’organització s’ha acabat decantant per l’actor Kenan Thompson, conegut per les seves actuacions a ‘Saturday night live’, per a aquest lloc clau.

¿On es podrà veure?

Notícies relacionades

Quant a la retransmissió televisiva, aquest any hi haurà poques novetats respecte a les últimes edicions de la gala. Movistar Plus ja ha fet públic a través de les xarxes socials que tornarà a tenir en exclusiva la cerimònia, així que serà l’única via possible a Espanya i no hi haurà opció que l’entrega de premis s’ofereixi a cap canal de televisió gratuït.

La data de l’esdeveniment, també confirmada des de fa setmanes per l’organització, serà la nit del 12 de setembre –d’acord amb l’horari de la costa oest dels Estats Units–. A causa de la diferència horària, doncs, a la península Ibèrica es donarà la cerimònia a les 2.00 hores de la matinada del dia 13.