aquest dilluns

Morad, detingut de nou pels Mossos

  • El raper va ser arrestat la setmana passada per notificar-li una citació judicial

Morad, detingut de nou pels Mossos

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
Ignasi Fortuny
Ignasi Fortuny

Periodista. Principalment, escric sobre música.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Morad ha sigut detingut de nou pels Mossos d’Esquadra aquest dilluns. El raper de l’Hospitalet de Llobregat ha passat la nit a comissaria arrestat juntament amb tres persones més després que protagonitzessin una topada amb la policia catalana i la Policia Local de Cornellà, on van passar els fets. Tots quatre anaven en un cotxe, que no conduïa Morad, que es va saltar un semàfor en vermell, motiu pel qual els agents van aturar el vehicle.

El succés, que va passar de matinada, va acabar amb els quatre integrants del cotxe detinguts després que la situació pugés de to. Tots han sigut posats en llibertat a les 10 hores d’aquest dilluns, segons expliquen fonts coneixedores del cas.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts de la passada setmana (12 de juliol) a la nit el raper de la Florida. Fonts del seu entorn van explicar a aquest diari que els agents es van personar al domicili de la seva mare per notificar-li l’obertura de judici oral a Tarragona per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense haver obtingut mai el carnet.

A la vivenda no es trobava el raper i posteriorment va ser identificat quan viatjava en un vehicle que no conduïa. Els agents el van arrestar i el van portar a comissaria de l’Hospitalet de Llobregat. Va estar unes hores a les dependències policials, fins que al matí següent se li va poder entregar en mà el document judicial. El judici contra ell per conduir sense carnet encara no està assenyalat.