74 anys.

VÍDEO | El guitarrista Carlos Santana pateix un desmai dalt de l’escenari als EUA

  • El músic mexicà feia 40 minuts que actuava a Michigan quan va perdre el coneixement i va haver de ser evacuat en llitera

1
Es llegeix en minuts
EFE

El guitarrista mexicà Carlos Santana, de 74 anys, es va desmaiar aquest dimarts en ple concert en un auditori a l’aire lliure a Michigan (EUA), segons van indicar alguns dels assistents a les xarxes socials i la premsa local. Santana feia uns 40 minuts que actuava a l’auditori Pine Knob Music Theatre de Clarkston (Michigan), al nord-oest de Detroit, quan es va desmaiar i va haver de rebre atenció mèdica. Aproximadament uns vint minuts després, l’artista va ser retirat de l’escenari en llitera, un moment que va ser captat pels telèfons dels assistents, que ho van compartir a les xarxes i es vaig poder veure Santana saludar amb la mà.

Notícies relacionades

Els responsables del concert van avisar llavors que la resta de l’espectacle quedava cancel·lat i es va demanar resar per Santana a causa d’«un assumpte mèdic seriós».

Santana va ser pioner a fusionar ritmes llatins amb el gènere rock a la banda homònima que va fundar el 1966 i, des d’aleshores, la seva figura i la seva música han obtingut tots els reconeixements possibles. Entre d’altres, figura al Saló de la Fama del Rock And Roll i en la llista dels 100 millors guitarristes de la història, elaborada per la revista ‘Rolling Stones’.

Temes:

Estats Units