El dia 28

Bruce Springsteen actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona l’abril del 2023

  • ‘The Boss’ visitarà la Ciutat Comtal amb motiu de la gira internacional que farà amb la seva banda l’any que ve

FERRAN SENDRA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant nord-americà Bruce Springsteen ha anunciat una gira internacional amb la seva banda el 2023 que inclourà una gira europea amb inici el 28 d’abril a l’Estadi Olímpic de la capital catalana.

Segons ha anunciat aquest dimarts la promotora Doctor Music, després d’iniciar la gira el febrer de l’any vinent als Estats Units, amb dates i ciutats per anunciar, Barcelona serà l’única ciutat on actuarà ‘The Boss’ a Espanya, i es descarta que es puguin afegir altres localitats espanyoles a aquesta gira del 2023. La gira del 2023 significa la tornada de Bruce Springsteen and The E Street Band en directe, des que el febrer de 2017 va finalitzar a Austràlia la seva gira mundial de 14 mesos ‘The River Tour’.

Després d’iniciar la gira europea a Barcelona, Springsteen i la seva banda actuaran en estadis de Dublín, París, Ferrara, Roma, Amsterdam, Landgraaf, Zuric, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Copenhaguen, Hamburg, Viena, Munic i Monza entre el maig i el juliol de l’any que ve. Més endavant s’anunciaran ciutats i dates addicionals al Regne Unit i Bèlgica. La banda tornarà a l’Amèrica del Nord per a una segona part de la gira per aquest continent a partir de l’agost.

En relació amb la nova gira, Bruce Springsteen ha afirmat: «[Després de sis anys] Estic desitjant tornar a veure els nostres increïbles i lleials fans l’any vinent. I estic desitjant compartir de nou escenari amb la llegendària E Street Band. Ens veiem l’any que ve... i més enllà». Les entrades per al concert de Bruce Springsteen and The E Street Band del 28 d’abril del 2023 a Barcelona es podran adquirir a partir de les 10.00 hores del dimecres 8 de juny a través dels webs doctormusic.com i entradas.com. El preu de les entrades oscil·larà entre els 65 i els 125 euros per a les entrades de seient reservat a la graderia, de 125 euros per a la pista davantera i de 82 euros per a la pista posterior, i es podran adquirir un màxim de 6 entrades per compra.

Bruce Springsteen and The E Street Band es van tornar a reunir per actuar en el programa de televisió Saturday Night Live el desembre del 2020, on van tocar en directe dues cançons del seu últim disc d’estudi, ‘Letter to you’ (Columbia Records), àlbum que va debutar al número 1 en 11 països.

Notícies relacionades

L’any passat, Springsteen també va donar a conèixer el seu film inèdit ‘The Legendary 1979 No nukes concerts’, va col·laborar amb el president nord-americà Barack Obama en el llibre ‘Renegades: Born in the USA’ i va reprendre el seu exitós espectacle ‘Springsteen on Broadway’ en la reobertura dels teatres de la ciutat de Nova York l’estiu passat.

Els membres de l’E Street Band són Roy Bittan (piano, sintetitzador), Nils Lofgren (guitarra, veu), Patti Scialfa (guitarra, veu), Garry Tallent (sota), Stevie Van Zandt (guitarra, veu), i Max Weinberg (bateria), amb Soozie Tyrell (violí, guitarra, veu), Jake Clemons (saxòfon) i Charlie Giordano (teclats).