Reactivació hotelera

12 festes que no et pots perdre per celebrar l’arribada de la primavera a Barcelona

El Gremi d’Hotels de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, ha organitzat aquests esdeveniments en diferents hotels de la ciutat

12 festes que no et pots perdre per celebrar l’arribada de la primavera a Barcelona

Shutterstock

3
Es llegeix en minuts

La primavera ja ha arribat a Barcelona i, per primera vegada després dels dos últims anys marcats per la pandèmia, la ciutat torna a florir amb la seva vida intensa. El bon temps que acompanya aquesta estació de l’any convida a sortir de casa i aprofitar al màxim totes les activitats que Barcelona ofereix. I el sector hoteler de Barcelona sempre ha sigut un dels més actius en l’organització d’esdeveniments singulars per disfrutar al màxim de la vida barcelonina.

Després de dos anys dramàtics per al sector amb hotels tancats, buits i solitaris, la situació comença a ser optimista. Les restriccions van retirant-se, les visites van recuperant-se i l’activitat hotelera torna a renéixer. Les últimes dades ofertes pel Gremi d’Hotels de Barcelona mostraven que Barcelona ja ha arribat al 83% de la seva planta hotelera oberta i es confia a arribar al 100% a l’estiu. A més, les dades d’ocupació hotelera per a Setmana Santa també han mostrat xifres molt positives.

Aquesta reactivació ha anat en paral·lel amb la d’altres ciutats que s’orienten a un model de client similar com el cas de Tòquio, Buenos Aires, Roma, Amsterdam, París, Berlín, Lisboa o Milà. En aquest context tan positiu, el Gremi d’Hotels de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, han organitzat una acció: les Festes de Reactivació, que tenen l’objectiu de celebrar amb la ciutadania i els visitants que rep Barcelona la progressiva tornada a la normalitat del sector hoteler.

Entre el 21 d’abril i el 14 de maig, 12 hotels de la ciutat han organitzat festes temàtiques que combinaran música, gastronomia i ball. Aquests esdeveniments es portaran a terme entre dijous i diumenge, i el primer tindrà lloc al Catalonia Plaça Catalunya aquest dijous 21 d’abril entre les 19 h i les 22 h. Un pla immillorable per desconnectar de la rutina després de l’aturada de Setmana Santa. La ‘Spring Party Contempo’, que se celebrarà aquest dijous al Contempo Gastrobar del Catalonia Plaça Catalunya, inaugurarà aquesta acció amb la suma de música en directe, gastronomia i una decoració ‘flower power’ a tot color.

Segona setmana

Segona setmanaEntre el dijous 28 d’abril i el diumenge 1 de maig serà el torn de l’Hotel Four Points by Sheraton Barcelona Diagonal (28 d’abril), el Renaissence Barcelona Hotel (29 d’abril), el Ciutat de Barcelona (30 d’abril) i el Kimpton Vividora Hotel (1 de maig).

La primera, que se celebrarà a ‘The Gastro Corner’, estarà ambientada en el ‘baseball’ i tindrà com a grans protagonistes la gastronomia, la cervesa catalana i l’esport. La segona celebrarà el desè aniversari del Renaissance Barcelona Hotel amb experiència gastronòmica al Goja Rooftop i un concert de Tina & Joe. La tercera tindrà lloc al Cel del Born música de la mà de Dj Nebo i el mític Javi Mula, a més d’una posta de sol màgica. La quarta, seguint la filosofia ‘pet friendly’ del Kimpton Vividora Hotel, se celebrarà a la Terraza de Vivi amb les increïbles vistes que ofereix l’espai.

Tercera setmana

Tercera setmanaEntre el 5 i el 7 de maig serà el torn d’Ohla Eixample (5 de maig), el Negresco Princess (6 de maig), el Barcelona Princess (7 de maig) i Le Méridien Barcelona (8 de maig). La primera acostarà a Barcelona els sabors i les tradicions del delta de l’Ebre amb la música com a teló de fons, la segona serà una ‘White Party’ amenitzada per la DJ Helen Em Lia i un mag. La tercera estarà protagonitzada pel ‘swing’ i el ‘lindy hop’ de la mà de Barcelona SwingCats i la quarta, que es portarà a terme al restaurant CentOnze, serà una festa de disfresses ambientada en els anys 70 i 80.

Per obtenir més informació sobre aquests esdeveniments es pot consultar la web mesqhotels.cat, la guia d’oci dels hotels de Barcelona en els quals es poden descobrir nous espais i conèixer totes les activitats portades a terme als hotels de la ciutat.

L’agenda