A València i Madrid

¿Com es farà la devolució de les entrades per als concerts de Foo Fighters a Espanya?

La banda va anunciar la cancel·lació del tour mundial per la mort del seu bateria, Taylor Hawkins

¿Com es farà la devolució de les entrades per als concerts de Foo Fighters a Espanya?

EFE

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La mort del bateria del grup de rock Foo Fighters, Taylor Hawkins, ha obligat la banda nord-americana a cancel·lar tots els concerts de la seva actual gira. Així ho ha anunciat aquest dimarts, «amb gran tristesa», el grup en el seu compte de Twitter.

Des de l’emissió de l’esmentat comunicat, les distribuïdores d’entrades com Live Nation España i Ticketmaster ja han començat a tramitar la devolució de les entrades per als concerts que s’anaven a celebrar el 16 de juny a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València i el dia 20 del mateix mes al Wanda Metropolitano de Madrid.

Reintegrament automàtic

Tal com ha explicat Live Nation España a les xarxes socials, tant per a la cita prevista a València com la de Madrid, el reintegrament del cost de les entrades es farà de manera automàtica sempre que s’hagin adquirit online. Al seu torn, per a aquelles persones que van comprar la seva entrada en punts de venda físics, la devolució s’haurà de sol·licitar en aquest mateix lloc.

En respostes al mateix tuit, la distribuïdora també ha avisat que en cas d’incidències relacionades amb possibles canvis a la targeta amb què es va efectuar el pagament de les entrades, els compradors s’hauran de posar en contacte amb Ticketmaster España. A més, també han informat que la devolució inclourà les despeses de gestió.

Ajornament i cancel·lació

Notícies relacionades

La banda liderada per l’exbateria de Nirvana, Dave Grohl, ja havia ajornat el concert de València a causa de la situació sanitària que vivia Espanya pel coronavirus. Per això, la cita programada originalment per al juny del 2020, que ja havia venut totes les entrades, va haver de retardar-se fins al mateix mes d’aquest any.

Amb l’anul·lació d’aquest concert, Espanya se suma a la resta de cancel·lacions de Foo Fighters amb motiu de la mort de Hawkins, de 50 anys, que va ser trobat sense vida el 25 de març en un hotel de Bogotà (Colòmbia), hores abans de l’actuació que el grup tenia previst al festival Estéreo Pícnic.

Temes:

Foo Fighters