‘Mi casa es la tuya’

David Broncano posa una condició per ser el pròxim convidat de Bertín Osborne

El presentador de ‘La Resistencia’ visitarà el programa de Telecinco només si es compleix un requisit indispensable

David Broncano posa una condició per ser el pròxim convidat de Bertín Osborne

Telecinco

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Com avançava el programa presentat per Bertín Osborne, ‘Mi casa es la tuya’, comptarà amb la presència d’un convidat estrella: el presentador de ‘La Resistencia’ de Movistar Plus, David Broncano. El programa d’aquesta setmana s’emetrà dissabte les 10 de la nit a Telecinco.

Això sí, la gravació d’aquesta entrevista arriba després que la producció del programa acceptés una condició indispensable proposada per l’entrevistat.

Ni amics ni familiars

Tal com explicava Broncano al seu programa de Movistar Plus, el guanyador de dos premis Ondas assistirà a la finca andalusa d’Osborne, però sense la presència d’amics ni familiars: «Normalment porten amics i família dels convidats, però vaig dir que no ho volia perquè em feia vergonya veure gent parlant de mi»

Al seu lloc, la cara principal de ‘La Resistencia’ visitarà l’artista acompanyat de Pocholo, El Sevilla i Boris Izaguirre. Aquestes tres personalitats del món de la televisió supliran persones més pròximes a Broncano, a diferència dels anteriors programes de ‘Mi casa es la tuya’.

Entrevista sense filtres

Notícies relacionades

En l’extens avenç emès es veu com Broncano arriba a la finca on Bertín ha gravat alguns dels seus programes amb diversos convidats. Tot just arribar, se sent com Broncano fa un pregunta molt directa al presentador: «¿Em pots dir quant val la hisenda gegant de 700.000 metres quadrats?».

Al seu torn, Broncano també tractarà temes lligats a la seva vida privada. Així doncs, com no podia ser de cap altra manera, els rols d’entrevistador i entrevistat s’aniran intercanviant entre Osborne i Broncano en un programa ple de morbo amb el qual Telecinco espera liderar la franja nocturna en què s’emet.