Festivals

‘Top Gun: Maverick’ es projectarà al festival de Cannes

Tom Cruise torna a la meca del cine francès per enfundar-se al seu vestit d’aviador i presentar un dels seus projectes més ambiciosos dels últims temps

‘Top Gun: Maverick’ es projectarà al festival de Cannes
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Després de diversos retards, els últims a causa de la pandèmia de coronoravirus, ‘Top Gun: Maverick’, l’esperada seqüela protagonitzada per Tom Cruise, veurà la llum al festival de Cannes, que celebra aquest any el 75è aniversari i que tindrà lloc del 17 al 28 de maig.

Segons informa ‘The Hollywood Reporter’, el passi de la cinta a Cannes no suposarà l’estrena mundial de la pel·lícula, ja que la ‘premiere’ oficial de ‘Top Gun: Maverick’ està planejat celebrar-la a San Diego, on es va desenvolupar la primera pel·lícula, i tindrà lloc abans de la projecció a la Croisette. La data d’estrena en cines està fixada per a finals de maig.

Notícies relacionades

Aquesta serà la primera vegada en 30 anys que una pel·lícula de Cruise es projecta a Cannes, després de la seva presència amb ‘Un horitzó molt llunyà’, cinta dirigida per Ron Howard, amb què va visitar el festival el 1992. La tornada de Cruise a la saga d’aviació agafa el relleu de ‘Fast and Furious 9’, el ‘blockbuster’ que es va projectar en l’edició del festival francès passada.

Joseph Kosinski (‘Oblivion’, ‘TRON: legacy’) dirigeix ‘Top Gun: Maverick’ que compta amb els actors i actrius Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Danny Ramirez, Monica Barbaro, Ed Harris i Val Kilmer, que torna com a ‘Iceman’.