Superherois

Ms. Marvel, la primera superheroïna d’origen musulmà

La superproductora de ficció nord-americana estrena el vuit de juny la primera producció protagonitzada per una superheroïna àrab a Disney Plus

Ms. Marvel, la primera superheroïna d’origen musulmà
1
Es llegeix en minuts

Kamala és el nou personatge amb poders còsmics que arriba aquest estiu a les pantalles dels fans d’aquesta arxiconeguda factoria de superherois. La sèrie de ficció està ambientada a Nova Jersey. La protagonista, una nena adolescent d’origen pakistanès, s’enfronta a una sèrie de perills que posaran en joc els seus poders i la seva vàlua. La sèrie està basada en els còmics de ciència-ficció de Sana Amanat i G. Willow Wilson. El personatge de Kamala està caracteritzat per Iman Vellani. La sèrie, pel que s’ha pogut observar al tràiler llançat per la productora, promet un to d’humor rialler i una gran dosi d’epicitat.

Notícies relacionades

Aquesta sèrie, que s’estrena a Disney Plus, és la primera de la productora que utilitza un personatge femení d’origen no occidental –Pantera Negra és l’altre personatge que no és europeu o nord-americà–. La sorpresa per l’aposta d’una sèrie amb un protagonista diferent dels ja establerts cànons marvelescos ha sorprès i ha fet furor a les xarxes socials col·locant-la en el número dos de tendències a Espanya.

Aquestes han sigut algunes de les reaccions per part dels usuaris.