Vídeo

Així és el videoclip de Chanel ‘SloMo’, la cançó d’Espanya a Eurovisió

RTVE ha presentat aquest matí a Madrid les imatges

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Molt mogut i sensual. Així és el videoclip de ‘SloMo’, la cançó amb la qual Chanel Terrero representarà Espanya al festival d’Eurovisió, que se celebrarà el 14 de maig a Torí (Itàlia). La intèrpret, de fet, està aquest any entre les favorites a aconseguir la victòria en el veterà certamen musical.

«Sensual, sofisticat i ‘booty hipnotic’, és com el va descriure recentment la seva protagonista fent referència a la lletra de la cançó i després de l’enorme polèmica suscitada per les votacions en el Benidorm Fest i les crítiques sobre sexisme. En el videoclip, Chanel treu partit de la seva gran experiència com a ballarina amb una acurada coreografia.

Actuació a Portugal

Notícies relacionades

La representant espanyola, que la setmana passada va impactar a Portugal amb la seva actuació en el Festival da Canção, ja treballa amb el coreògraf Kyle Hanagami, que està al capdavant de la direcció artística, en la seva posada en escena per a Torí.

«El rodatge va ser molt dur», ha reconegut la mateixa Chanel en la roda de premsa de presentació del videoclip aquest matí a Madrid.