‘Streaming’

‘West Side Story’, una dels favorites als Oscars, s’estrenarà a Disney+

I està disponible en el servei de ‘streaming’ el documental ‘Something’s Coming: West Side Story’ per conèixer més a fons l’obra de Steven Spielberg

‘West Side Story’, una dels favorites als Oscars, s’estrenarà a Disney+
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

‘West Side Story’, l’aplaudida versió de Steven Spiebergdel clàssic musical, ja té data de llançament a Disney+. Nominada a set premis Oscar, incloses candidatures a la millor pel·lícula, a la millor direcció i a la millor actriu de repartiment, aquesta adaptació del cèlebre musical de Jerome Robbins, Leonard Bernstein, Stephen Sondheim i Arthur Laurents, estarà disponible a la plataforma el 2 de març.

D’altra banda, per a aquells que vulguin conèixer més a fons el primer musical cinematogràfic de Spielberg, poden disfrutar ja en el servei en streaming l’especial d’una hora ‘Something’s Coming: West Side Story’. Malgrat les seves dades en taquilla, aquesta adaptació de ‘West Side Story’ s’ha convertit en una de les pel·lícules més aplaudides per la crítica de l’últim any.

El film és candidat a 11 Critics’ Choice Awards, incloent-hi millor pel·lícula, millor direcció i dues nominacions a la millor actriu de repartiment per a Ariana DeBose i Rita Moreno. A més, va ser una de les flamants guanyadores de la passada edició dels Globus d’Or, a l’alçar-se amb els guardons a la millor pel·lícula comèdia o musical, millor actriu de comèdia o musical per a Rachel Zegler i millor actriu de repartiment per a DeBose.

Notícies relacionades

Spielberg dirigeix un guió firmat per Tony Kushner, guanyador d’un Premi Pulitzer i d’un Tony. ‘West Side Story’ torna a explicar una història clàssica de terribles rivalitats i amors de joventut a la Nova York del 1957. Dues colles enfrontades, els Jets i els Sharks i dos amants enamorats, una versió moderna de l’emblemàtica ‘Romeo i Julieta’.

‘West Side Story’ està protagonitzada per Ansel Elgort, Rachel Zegler, Ariana DeBose, Mike Faist, David Álvarez, Brian d’Arcy James, Corey Stoll, Josh Andrés Rivera i Rita Moreno.