Cines

‘Spider-Man’ continua liderant la taquilla als EUA

  • La cinta continua fent història i ja és la quarta que més ha recaptat, amb un total de 735 milions de dòlars

‘Spider-Man’ continua liderant la taquilla als EUA

EFE

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’última pel·lícula del superheroi aràcnid ja fa set setmanes que està als cines dels EUA però això no ha impedit que ‘Spider-Man: No way home’ torni a liderar la taquilla dels cines, amb 11 milions de dòlars recaptats l’últim cap de setmana. Així, l’aventura protagonitzada per Tom Holland i Zendaya és ja la quarta cinta més taquillera en la història dels EUA, amb una recaptació total de 735 milions de dòlars, que l’acosten al tercer lloc d’‘Avatar’, que en va recaptar 760 milions el 2009.

Si ‘Spider-Man: No way home’ manté el seu bon ritme de vendes, malgrat que la pandèmia ha reduït l’assistència als cines, només tindria davant ‘Los Vengadores: Endgame’ (2019) i ‘Star Wars: Episodi VII –El despertar de la força’ (2015), que van superar els 850 milions de dòlars.

Per la seva banda, ‘Scream’ es va mantenir en el segon esglaó entre les opcions del públic i va ingressar 7,2 milions de dòlars durant el cap de setmana. ‘Scream’ ha tornat amb èxit als cines en el 25è aniversari del seu debut, amb una cinquena entrega que compta amb bona part del repartiment original –Neve Campbell, Courteney Cox i David Arquette– i en què Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett agafen el relleu de Wes Craven –mort el 2015– en la direcció. Des de la seva estrena, fa tres setmanes, la nova pel·lícula suma ja 60 milions de dòlars, una dada considerablement millor que la de l’última entrega de la franquícia, ‘Scream 4’, que el 2011 va ingressar només 38 milions i va ser un sonor fracàs.

Notícies relacionades

Finalment, l’animada ‘Canta 2’ es va situar com a tercera opció amb 4,6 milions de dòlars, davant de ‘Redeeming love’, que va acumular 1,7 milions, i ‘The King’s Man: La primera misión’, amb 1,6 milions.

Com a anècdota va quedar la mala estrena de l’última pel·lícula de Woody Allen, que només va recaptar 24.000 dòlars, ja que només es va projectar a 26 sales dels EUA, més d’un any després del seu debut al Festival de Sant Sebastià del 2020.