Estrella dels 70 i 80

Mor Ágata Lys, icona del ‘destape’, als 68 anys

  • La mort de la intèrpret, que acaba de fer-se pública, va ser el 12 de novembre sense que n’hagin transcendit de moment les causes

Mor Ágata Lys, icona del ‘destape’, als 68 anys

El Periódico

1
Es llegeix en minuts

Ágata Lys, una de les actrius més rellevants dels anys 70, ha mort als 68 anys. La mort de la intèrpret, que acaba de fer-se pública, hauria tingut lloc el 12 de novembre sense que n’hagin transcendit de moment les causes. Així ho ha confirmat la Unió d’Actors i Actrius a través del seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

Ágata Lys era el seu nom artístic, però el real era Margarita García San Segundo i va néixer a Valladolid el 3 de desembre de 1953. Icona del cine eròtic i del ‘destape’, va ser hostessa del programa ‘Un, dos, tres... responda otra vez’ i va treballar amb directors de cine com Pedro Lazaga, que la va dirigir a ‘Una mujer de cabaret’, o José Antonio de la Loma, que va fer el mateix a ‘La nueva Marilyn’.

Però quan l’època del ‘destape’ va acabar, l’artista va fer pel·lícules importants amb directors consagrats. Entre d’altres, ‘Los santos inocentes’, de Mario Camus: ‘Taxi’, de Carlos Saura; i ‘Familia’, de Fernando León de Aranoa.

Temes:

Famosos