Colin Farrell protagonitzarà l’‘spin-off’ de ‘The Batman’ a HBO Max

Interpretarà el Pingüí, el malvat antagonista al qual també donarà vida a la pel·lícula que protagonitzarà Robert Pattinson

Colin Farrell protagonitzarà l’‘spin-off’ de ‘The Batman’ a HBO Max
1
Es llegeix en minuts

‘The Batman’, la nova adaptació cinematogràfica de l’heroi de DC que protagonitzarà Robert Pattinson, ampliarà el seu univers no només a la gran pantalla, sinó també amb sèries de televisió. I una d’aquestes, tal com es va anunciar ja fa diverses setmanes, estarà protagonitzada pel Pingüí, que al film estarà interpretat per Colin Farrell. Un paper que, segons s’ha confirmat ara, l’actor repetirà també en la sèrie de televisió.

  Segons informa ‘Variety’, en la nova sèrie de HBO Max l’intèrpret tornarà a interpretar el sinistre i roí dolent  i continuarà narrant la història d’Oswald Cobblepot mentre planeja aconseguir el control del submon criminal de Gotham on en va acumulant més i més poder.

   Aquest arxienemic del creuat emmascarat va ser interpretat anteriorment per Danny De Vitto el 1991 en la segona entrega cinematogràfica del personatge dirigida per Tim Burton. Més recentment, l’actor Tim Taylor va ser qui va agafar la capa del personatge en la sèrie de ‘Gotham’.

Notícies relacionades

   El projecte, que encara està en fase de desenvolupament, comptarà a més de comptar amb la presència de l’actor, amb Reeves i Dylan Clark coma productors i, la guionista de la sèrie, Lauren LeFranc. La sèrie del Pingüí se suma a ‘Gotham P.D.’, la sèrie protagonitzada pel comissari Gordon que està en en producció també per a HBO Max.

Mentrestant, per descobrir com serà el Batman interpretat per Pattinson i la nova versió del Pingüí, els fans hauran d’esperar fins al març del 2022 quan arribi als cines ‘The Batman’. La cinta dirigida per Matt Reeves, a més de comptar amb Pattinson i Farrell, també estarà protagonitzada per Zöe Kravitz (Selina Kyle/Catwoman), Paul Dano (Enigma), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Peter Sarsgaard (el fiscal Gil Colson), Jeffrey Wright (James Gordon) i John Turturro (Carmine Falcone).

Temes:

Batman HBO