Televisió

José Luis Gil, l’actor que interpreta Juan Cuesta a ‘La que se avecina’, es recupera d’un infart cerebral

El popular actor va patir un ictus el 4 de novembre i ha estat ingressat en un hospital madrileny durant 22 dies i es recupera al seu domicili acompanyat per la seva família

José Luis Gil, l’actor que interpreta Juan Cuesta a ‘La que se avecina’, es recupera d’un infart cerebral
1
Es llegeix en minuts

L’actor José Luis Gil, molt popular pel seu personatge de Juan Cuesta, ‘president de la comunitat’, a la sèrie ‘La que se avecina’, ha tingut un infart cerebral del qual, afortunadament, ja es recupera al seu domicili.

Tal com ha fet públic Mediaset a través d’un comunicat a petició de la família de l’intèrpret, José Luis va ingressar a l’hospital de Nuestra Señora del Rosario de Madrid el passat 4 de novembre per unictus isquèmic agut a l’hemisferi esquerre.

Notícies relacionades

Després de 22 dies ingressat, el divendres 26 va rebre l’alta hospitalària i en aquests moments es recupera a casa seva envoltat dels seus éssers estimats, on continuarà amb la seva recuperació en centres especialitzats en aquest tipus de malalties.

Tant els metges com la seva família confien que «el temps i la rehabilitació ajudin a la seva total recuperació», destacant que José Luis s’enfronta ara a un «període clau de treball i esforç, en el qual la tranquil·litat és molt important». Agraint les mostres de carinyo que han rebut, els éssers estimats de l’actor han sol·licitat respecte per la seva intimitat en aquests duríssims moments.