‘La casa del dragón’

L’‘spin-off’ de ‘Joc de trons’ estrena un avançament

  • HBO presenta un ‘teaser’ de la sèrie, l’estrena de la qual està prevista per al 2022

L’‘spin-off’ de ‘Joc de trons’ estrena un avançament

EFE/EPA/JASON SZENES

1
Es llegeix en minuts
EFE

‘La casa del dragón’, la primera sèrie derivada (‘spin-off’) de la trama de ‘Joc de trons’ (2011-2019), va presentar aquest dimarts les seves primeres imatges. «Déus, reis, foc i sang», diu una veu en aquest ‘teaser’ (primer avançament d’una cinta o sèrie abans del tràiler oficial). «Els somnis no ens van fer reis: els dracs, sí», afegeix.

Està previst que ‘La casa del dragón’ s’estreni el 2022 a HBO. Aquesta nova sèrie, que té caràcter de preqüela, està inspirada en el llibre ‘Foc i sang’ (2018), la narració del qual se situa uns 300 anys abans dels fets narrats en la sèrie de ‘Joc de trons’. ‘La casa del dragón’ s’endinsa en la història dels Targaryen, una de les cases més importants d’aquest univers de fantasia èpica.

Notícies relacionades

L’octubre del 2019 es va donar a conèixer que aquesta seria la primera sèrie derivada del fenomen històric de ‘Joc de trons’ (2011-2019), que va causar sensació a tot el món i que té el rècord de la producció de ficció més premiada dels Emmy (59 guardons en total). Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy i Paddy Considine són alguns dels membres de l’elenc d’aquesta sèrie.

‘La casa del dragón’ va ser creada per George R.R. Martin, l’autor de les novel·les que van donar peu a aquest món de fantasia èpica, i Ryan Condal, el currículum del qual inclou la sèrie ‘Colony’. Comtal i Miguel Sapochnik en són els ‘showrunners’ (màxims responsables d’una sèrie). Sapochnik, que va dirigir alguns dels episodis més cèlebres de ‘Joc de trons’, es va asseure a la cadira del director al pilot de ‘La casa del dragón’ i en altres entregues d’aquest nou xou, mentre que Condal s’ha encarregat dels guions.