Imprevist

El bateria Charlie Watts, de 80 anys, no anirà a la gira dels Rolling Stones

  • El músic de la llegendària banda ha sigut sotmès a una operació després d’una revisió rutinària

El bateria Charlie Watts, de 80 anys, no anirà a la gira dels Rolling Stones

EFE / ALEJANDRO ERNESTO

2
Es llegeix en minuts
EFE

El bateria dels Rolling Stones, Charlie Watts, de 80 anys, no s’unirà a la gira del grup britànic als EUA després de ser sotmès a una operació, segons un portaveu del músic, que no ha aportat detalls del problema mèdic de l’artista.

«Charlie s’ha sotmès a un procediment que ha sigut totalment exitós, però dedueixo que els seus metges van recomanar que necessita descans i recuperació», va assenyalar el portaveu.

«Al començar els assajos en un parell de setmanes és molt decebedor comunicar-ho [...], però també s’ha de dir que ningú va preveure que això podia passar», va afegir.

«Requerirà temps»

En un comunicat, el bateria va assenyalar s’està esforçant molt per estar totalment recuperat, però que ha d’acceptar la recomanació dels experts que això «requerirà temps».

«Després de tot el patiment dels fans causat per la Covid-19, de debò que no vull que els molts seguidors dels Rolling Stones que tenien entrades per a aquesta gira quedin decebuts per un altre retard o cancel·lació», va dir Watts. «Per això he demanat al meu gran amic Steve Jordan que s’hi presenti per mi», va ressaltar el bateria.

Després que es divulgués la informació, el líder dels ‘rollings’, Mick Jagger, va escriure al seu compte de Twitter que espera veure una altra vegada Watts quan estigui «totalment recuperat».

La llegendària banda de rock espera reprendre la seva gira pels EUA el pròxim setembre, ja que va quedar postergada l’any passat. «Gràcies al nostre amic Steve Jordan per fer-se’n càrrec, perquè encara puguem actuar en totes les presentacions», va afegir Jagger. El substitut de Watts s’afegirà a la banda a partir del 26 de setembre a Saint Louis.

Un «problema»

Notícies relacionades

Els mitjans britànics assenyalen que Watts es va sotmetre a una operació a Londres després que els metges observessin un «problema» durant una revisió de rutina. El 2004, Watts va ser tractat d’un càncer de coll a l’hospital Royal Marsden de Londres.

Per la seva part, Jordan va dir que és un «honor i un privilegi» substituir Watts i que espera, amb moltes ganes, assajar amb els integrants de la banda: Mick Jagger, Keith Richards i Ronnie Wood.